פורסם 2004 ביולי 2021 שנים למדוד מידות ברגים מתאימים וכו'.. ולדאוג לצבוע בצבע תואם, אני חושב שזה אפשרי , השאלה מאיפה אפשר להשיג חומר. אתה יכול לעשות דלת מפרספקס, זה יכול לצאת יפה מאוד. בכל אופן חכה לעוד תגובות אולי אחרים יוכלו לעזור טוב יותר.
פורסם 2004 ביולי 2021 שנים טוב אז אני אסביר..וגם קצת הפעלה של דמיון לא תזיק...תראה כמטרה היא בסוף ליצור דלת למארז בצד שיהיה נוח לפתוח ולסגור ?!...עכשיו לדוג' אתה יכול לקחת פרספקט או לעשות חור בצד של המארז (יענו בדלת) ואז להוסיףאת הצירים כמו של הדלת לחבר הכל והרי לך דלת פשוטה אך לא הכי יפה. אם תרצה אני יכול לשרטט לך פחות או יותר איך זה נראה.עוד דוגמא אפשר לראות מפרוייקט שראיתי של אחד מחול שלקח את הידית לחץ (או איך שקוראים לזה יש כזה באחורה של המכוניות שנפתחותכמו איביזה וכאלה לא יודע איך קוראים לזה:\ )ושם את זה בצד זה גם יפה גם מדליק וגם עשה את כל עניין המארז יותר מודולרי. אני אנסה לחפש את אותו פרוייקט..
פורסם 2004 ביולי 2021 שנים תשנה את כותרת הדיון שתכיל את השאלה שלך , זאת לא פעם ראשונה שאני מעיר לך על זה , והייתי מציע לך שוב לקרוא את חוקי הפורום בנוגע לכותרות ובכלל. רשמת "שאלה:דלת למארז" , איפה נמצאת בדיוק השאלה? אני מקווה שהבנת את הרמז
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.