עבור לתוכן

מקדח כוס-למה איפה וכמה

Featured Replies

פורסם

טוב אני רוצה לקדוח חורים במארז שלי, וכמובן קראתי את המדריך ואני לא מבין בזה כלום אז אל תצעקו עלי, אז אני מתכוון לעשות חור למאורר של 120 mm אז איזה מקדח כוס אני צריך, אני צריך את זה גם ביחד עם המקדח, וכמה זה עולה ואיפה אפשר למצוא?

תודה לעוזרים!

נ.ב:עשיתי חיפוש בפורום ולא מצאתי תשובה מתאימה

פורסם

אתה יכול למצוא מקדח כוס עם כוסות שמתאימים למאווררים 80/92MM, אבל אין כוס שמתאימה ל-120MM.

אתה תצטרך לקנות דרמל. דרמל יעלה לך 200 ש"ח (של WOLF), ואם יש לך 600 ש"ח מיותרים אז כדאי לך לקנות את המקורי כי הוא יותר איכותי.

אם אתה ממש לחוץ בכסף, אז תחכה לעוד חודש כי אז הום סנטר יצאו עם מבצע של הדרמל של WOLF ב-110 ש"ח.

דר"א שימוש בדרמל הוא מאוד קל, ולא צריך להיות לך ניסיון בשימוש בכלים כאלה וכו'.

פשוט מאוד תעשה חיפוש פה באתר ותמצא מדריכים לשימוש בדרמל, כי יש במדריכים טיפים מצויינים.

אני למשל, כשהתחלתי להשתמש בדרמל, עשיתי חורים למאווררים 120 MM ולקח לי 15 דיסקיות רגילות כדי לעשות את שני החורים האלה. לקח לי כל כך הרבה דיסקיות רק בגלל שלא קראתי את הטיפים שיש במדריכים, ויצא בסוף שעשיתי מלא טעויות. עכשיו אני סיימתי לחתוך פלטה בגודל 20CM*15CM ולקח לי רק שתי דיסקיות רגילות (נהייתי מומחה לדרמל ;D) כדי לחתוך את הפלטה הזאת וזה בגלל שלמדתי איך לחתוך בצורה נכונה בעזרת הטיפים שיש במדריכים.

פורסם
  • מחבר

חחח טוב ביאסת אותי קשה, כבר חשבתי וואי איזה כיף , טוב נו נראה, אין לי כסף לבזבז, כמה עולה כל דיסקית?

פורסם

אם אין לך כסף לבזבז אז חכה לעוד שלושה שבועות בערך והום סנטר בטוח אז יצאו עם מבצע. הם ייכמרו דרמל של WOLF+חבילה של אביזרים (שבהם יש 30 דיסקיות בערך, לפחות זאת כמות הדיסקיות שאני קיבלתי).

אבל בגלל שאתה משתמש חדש בדרמל, כדאי לך לקנות דיסקיות מחוזקות. הם יותר חזקות מהדיסקיות הרגילות שאתה מקבל עם הדרמל וקשה מאוד לשבור אותם.

אתה יכול להשיג אותם מהחנות הזאת שממוקמת בחולון:

www.ledico.co.il

אל תשכח אחי, אם אתה קונה דיסקיות מחוזקות אל תשתמש בהם ישר. קודם כל תיקח לך כמה דיסקיות רגילות ותתאמן איתם על השימוש בדרמל. אתה כבר תבין מהר מאוד איך להשתמש בצורה נכונה בדרמל.

ושכחתי לציין מקודם: אתה חייב לקנות משקפי מגן אם אתה הולך לקנות דרמל. כי קרוב לוודאי שיתפוצצו לך כמה דיסקיות על ההתחלה, ווהרסיסים יכולים לעוף לך לעיינים. אז לא לקחת סיכון ולקנות משקפי מגן (מהום סנטר/ACE), הם עולים בין 15-30 ש"ח.

פורסם
  • מחבר

טוב אני לא מתכוון לבזבזל 300 שקל, בשביל משהו חד פעמי, אז אולי אני אלך לבעל מקצוע, או אולי מישהו מהפורום יבוא ויעשה לי אני אשלם לו כסף, אולי אתה יודע כמה זה עולה אצל בעל מקצוע?

פורסם

על מה 300 ש"ח?

אני אומר לך יהיה מצבע בטוח בעוד שלושה שבועות אצל הום סנטר, כל שלושה שבועות הם יוצאים עם מבצע של הדרמל של WOLF והם עושים אותו במחיר של 110 ש"ח בערך. ואז אתה צריך לקנות ב-50 ש"ח דיסקיות מחוזקות אז זה יעלה לך 160 ש"ח בערך הכל ביחד. תוסיף לזה נסיעו לחנות שמוכרת דיסקיות מחוזקות וזה יעלה לך מקסימום 200 ש"ח.

ואם אתה רוצה אז תפתח בפורום "כללי" בקשה ממישהו שיעשה את זה בשבילך ואתה תשלם בשבילו.

כמעט כולם בפורום יודעים לעשות את מה שאתה צריך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים