פורסם 2004 ביולי 2021 שנים אז ככה מה לדעכם ? עוד מישהו יש?יש לי ADSL750K של בזק בין לאומי ואני מרגיש שזה ממש הולך חרא , במשחקים יש לי פינגים גבוהיםוהגלישה לפעמים נורא איטית לפעמים זה פשוט מפסיק את העלאת האתריםאו מעלה אותם מאוד לאט...בקיצור הגלישה ממש גרועזה רק אצלי?
פורסם 2004 ביולי 2021 שנים מחבר ויש דרך לפתור את זה? התקשתי להם כבר מיליון פעם וכבר נמעס לי באמת אני מתקשר הם עושים לי בדיקת פינגים מפגרת כזאתי ובדיקת הורדה ממש מפגרת וזהו הכל בסדר ) בוא אני יתן לכם דוגמא בזמן שאצל חבר שלי (RK) הפינגים ב סרברים של WAR3ה היו בערך על 350-400 אצלי היה על 1000-800
פורסם 2004 ביולי 2021 שנים אני לקוח די חדש מחובר דרך החבילה של YES.ואחרי כל מה ששמעתי הופתעתי לטובה הפינגים של ממש מצויינים (יחסית למה שהיה לי עם נטוויז'ן) מהירות הורדהדה בסר והגלישה קצת איטית אבל לא משהו נורא.
פורסם 2004 ביולי 2021 שנים תראה......גם אני בנזק בינלאומי רק שלי יש 2 מגה...........נזק בינלאומי ממש אבל ממש חראות כשזה נוגע לפינג וזה למה יהיה לך חרא במשחקים ברשת.... אבל בהורדות הם טובים..........אני עכשיו לא משחק הרבה במשחקי רשת אז זה לא משנה לי כל כך................
פורסם 2004 ביולי 2021 שנים תראה, עברתי היום באופן זמני מחיבור כבלים+ברק 750k לחיבור ADSL + בזק בינ"ל 1.5Mb ואני חייב לציין שהרגשתי נפילה משמעותית בביצועי האינטרנט. זה פשוט לא זז, עד שאתרים עולים לוקח הרבה יותר זמן
פורסם 2004 ביולי 2021 שנים תראה, עברתי היום באופן זמני מחיבור כבלים+ברק 750k לחיבור ADSL + בזק בינ"ל 1.5Mb ואני חייב לציין שהרגשתי נפילה משמעותית בביצועי האינטרנט. זה פשוט לא זז, עד שאתרים עולים לוקח הרבה יותר זמןאמת.......בכלל מי שרחוק ממרכזיה אכל אותה כמוני.................................................
פורסם 2004 ביולי 2021 שנים הייתי כבר בטוח שחיבור של פי 2 קו יורד ייתן לי אינטרנט הרבה יותר מהירמה לעשות - אכזבה קשה
פורסם 2004 ביולי 2021 שנים אם היה לי 2 מגה בברק זה היה טס בטח......אני שלוש פעמים ניסיתי להתנתק מהם ולא הצלחתי יש להם כח מוזר עלייבכל אופן באחת הפעמים הם אמרו לי שיש להם את הפס הכי רחב שיש מכל הספקיות עלקקקקקק
פורסם 2004 ביולי 2021 שנים מחבר תראו אני יודע איך זה גלישה עם ספק אחרהייתי ב אינטרנט בכבלים של ברק וזה היה חלום איזה טיל הכל רץ פינגים מעולים!אז ככה שאני יודע איך זה עם ספק אחרמה שרציתי לבדוק העם אני היחיד שאצלו זה חראואני רואה שלאאז ככה זה בזק בין לאומי?איטיות זוועתית :\ההורדות לא פריע לי כי זה מוריד בדרך כלל בפול ספידמה שמפריע זה הרבה זמן זה פשוט איטי , כל האינרנט עוד כאילו יש לי 56kואני איזה 20 מטר מהמרכזיה...ועוד דבר חשוב בשבילי זה הפינגים כי אני גיימר ובזק חרא בזה.
פורסם 2004 ביולי 2021 שנים כמה דברים:דבר ראשון לגבי פינגים למשחקים: אני מחובר עם בזק בינלאומי כבר כמה שנים ותמיד התפלאתי שיש לי פינג גבוה למשחקי רשת. מה שלא עשיתי - החלפת מודם, כרטיס רשת, WINDOWS, מחשב חדש, פורמט, פאצ'ים - כלום לא עזר.מה מתברר: אם נכנסים לשרתים של WOW עם יוזר 1@1, אפשר לעשות פינג לאתר שלהם wow.bezeq.co.il. האתר נמצא ברשת הפנימית ולכן כלום לא אמור להפריע להגיע אליו: צריך להיות גג פינג של 40 MS. לי היה פינג של 80. התקשרתי ל-WOW ואמרתי להם שהפינג שלי גבוה לאתר שלהם. הם סידרו אצלם והפינג ירד ל20MS תוך דקה. אז שווה לבדוק.דבר שני, אם מדובר על פינגים לשרתי משחקים לחו"ל אז ברור שזה יהיה איטי יחסית, ובטח עם ההגבלת UPLOAD שבזק מספקת לנו - ככה זה אצל כל הספקיות אינטרנט של ADSL. פינגים בארץ גם, אבל מן הסתם צריכים להיות טובים יותר. מהבחינה הזאת כמעט כל הספקיות שוות בביצועים (אול עם יתרון ל-012 ונטוויזן) אבל אף אחת לא נותנת ביצועים ממש טובים בגגל ההגבלה של WOW על UPLOAD.
פורסם 2004 ביולי 2021 שנים דווקא לחבר שלי שמחובר לבזק בינלאומי היו פינגים של 60-70 לשרתים במערב אירופה, ומדי פעם זה היה קופץ ל 300-400.כיום הוא עם 120 קבוע עם ברק.אני מחובר לכבלים מגה וחצי ו012 עם קצב הורדה מקסימלי תמיד, גלישה אולטימטיבית ופינג יציב לחו"ל - ארה"ב בסביבות ה200-190 ואירופה המערבית 100-80
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.