פורסם 2004 ביולי 2021 שנים אתה צריך מודם אנלוגי (ישן כזה) שמתחבר לטלפן רגיל.באיזה מערכת הפעלה אתה משתמש?אני משתמש בתוכנה המובנת של XP. היא בסדר גמור. אתה מגדיר את המודם כמדפסת ואז פשו כל דבר שאתה רוצה לשלוח זה פשוט להדפיס אותו במדפסת פקס.
פורסם 2004 ביולי 2021 שנים דבר ראשון אתה צריך מודם רגיל שתומך בשליחת פקסיםאני חושב שקוראים לתוכנה winfaxאו משהו כזה
פורסם 2004 ביולי 2021 שנים מה אתה מתרגש? יש כאלה בכמויות, אצל כל מי שעבר לאינטרנט מהיר יש בד"כ אחד משומש, שאף אחד לא משתמש בו כבראתה בטח יכול להשיג היום מודם חיוג רגיל בפחות מ-50 שקל
פורסם 2004 ביולי 2021 שנים לפי מה שאני יודע במודמים של ה ADSLאין שום דרך לשלוח פקסלך לחנות וקנה מודם ב 50 שקל
פורסם 2004 ביולי 2021 שנים מודם אנלוגי (שמתחבר לקווי הטלפון הרגילים, לא ADSL) הוא חובה. הרי פקס זה מעבר מידע בשיחת טלפון רגילה. קפיש? ובכל מקרה, יש הרבה תוכנות שיכולות לעשות את זה. אחת מהן היא הWinFax שהוזכרה קודם אבל אני חושב שגם האופיס הרגיל יכול לעשות את זה ויש גם אתרים שנותנים את השירות הזה (בתשלום) לאלה מאיתנו חסרי האמצעים (אינטרנט מהיר יש, אבל מודם אנלוגי ב50 שקל אין )
פורסם 2004 ביולי 2021 שנים דבר ראשון אתה צריך מודם רגיל שתומך בשליחת פקסיםאני חושב שקוראים לתוכנה winfaxאו משהו כזההיה לאבא שלי בעבודה את התוכנה הזאת............היא די טובה ופועלת מצוין........... אבל תזהר שהדיו במקלדת לא יגמר.............................
פורסם 2004 ביולי 2121 שנים לאאאאאא נכון לכולםפעם היה שירות שליחת פקס מאיזה אתר (אני חושב iol)אבל היום אני לא מוצא את זהבטוח יש עוד אתרים. חינם, לא חינםחפש בטוח תמצא
פורסם 2004 ביולי 2121 שנים לאאאאאא נכון לכולםאולי, נכון כולם אבל:פעם היה שירות שליחת פקס מאיזה אתרhttp://www.faxhozer.co.il/fax_to.html
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.