פורסם 2004 ביולי 1921 שנים http://www.freak.org.il/Product.asp?Pid=0102121&Cat2Cat1ID=3&Cat2ID=1 חחחח מי שקונה משחק ב-200ש"ח יכול לקנות גם את אנריל טורנמנט 99 משחק השנה
פורסם 2004 ביולי 1921 שנים אממ.. זה דיי שווה בהתחשב שזה משחק מהנה שיעבוד על כל מחשב ויש קהילה מאוד גדולה שמשחקת נונ-סטופ ברשת.
פורסם 2004 ביולי 1921 שנים שווה מאוד!!לי יש כבר לא עוד זה יש לי מקורי אל גבי שני דיסקים שקניתי לפני כמה שנים מארה"ב...
פורסם 2004 ביולי 2121 שנים אני לא מבין את כל ה - Game of the year editions האלה...יש בהן משהו שונה מבמשחק המקורי?
פורסם 2004 ביולי 2121 שנים יש לי cd-key מקורי למשחק כך שאין לי מה לעשות עם העותק המקורי :-X סתם יתפוס מקום.
פורסם 2004 ביולי 2121 שנים אני לא מבין את כל ה - Game of the year editions האלה...יש בהן משהו שונה מבמשחק המקורי?אני לא יכול העיד על מהדורות כאלה של משחקים אחרים אבל על UT אני יודע שזה מוסיף מודים, מפות ואריזת טקסטורות על דיסק נוסף...
פורסם 2004 ביולי 2121 שנים אני לא מבין את כל ה - Game of the year editions האלה...יש בהן משהו שונה מבמשחק המקורי?[ltr]well I got Operation Flashpoint GOTY edition and it got all the expantion pack that cam after the original including the original, so it's like a total of 3 games at the price of one.[/ltr]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.