עבור לתוכן

האודיופיל שלי אצלי

Featured Replies

פורסם

אני לא מבין גדול ברמקולים , זה נראה כמו כרטיס קול מקצועי לכן אולי הוא יחבר אליו רמקולים של מערכת קולנוע ביתית?!

פורסם

אני לא מבין גדול ברמקולים , זה נראה כמו כרטיס קול מקצועי לכן אולי הוא יחבר אליו רמקולים של מערכת קולנוע ביתית?!

בניגוד לדעה הרווחת, אין צורך בכרטיס קול High-End בשביל חיבור למערכת קולנוע ביתית. הסיבה היא, שהשלב המכריע שטיב כרטיס הקול יכול לשחק בו תקפיד הוא שלב המרת האות הדיגיטלי לאנאלוגי. ברוב המכריע של המקרים, איכות הממירים המצויה ברסיבר ק"ב ממוצע טובה מזו שתמצא גם בכרטיס קול High-End. ניתן, אם כך, לעקוף את המימירים שבכרטיס הקול ולהשתמש באילו שברסיבר ולפיכך כרטיסי קול low-end ו-high-end מיישרים קו (יש שיתווכחו איתי כאן בנוגע לעיבוד נוסף המתרחש בכרטיס ו\או תמיכה בפורמטים מתקדמים שאין לרסיבר - אילו מקרים מיוחדים שלא משפיעים על העקרון הבסיסי שאני מנסה להעביר כאן) לסיכום, הייעוד המשמעותי של כרטיס כזה הוא אם יש לך מערכת סטיראו, שהמגבר שלה, מקבל כמובן אות אנאלוגי, אחרי המהרה. או לחלופין חיבור אוזניות עם\ללא מגבר. גם שם ההמרה מתבצעת בכרטיס הקול ולכן חשבותו גדולה יותר מכיוון שהממירים שלו משחקים תפקיד.

פורסם
  • מחבר

אוקיי ככה

היא מחוברת למערכת שלי שמורכבת מ:

NAD C300 מגבר

Leak SandWhich 300 רמקולים

Luxman T-34 טיונר

Technics SL-3300 + Shure M70BX שבקרוב אני מחליף לMC של אורטופון (פטיפון וראש)

NAD PP1 שבקרוב אני מחליף לPP2 (פונוסטייג')

Takt TCD 7700 שבקרוב אני מחליף לאלפא 8 של ארקאם (CDP)

והאודיופיל כמובן

תוכנות? למה אתה מתכוון?

אני ממקסס המון עם טראקטור שאגב בזכות הכרטיס אני יכול להוריד את הלייטנסי למאוד מאוד נמוך

וריזון אני משחק איתה קצת (קיבלתי עם הכרטיס אבל היה לי את זה כבר)

ובעיקרון אני צריך להשיג את WaveLab ואז אני יתחיל להעתיק המון תקליטים למחשב

בקיצור.. הכרטיס הזה מעולה אני כל כך מרוצה ממנו... אני בטוח שגם הEMU אותו דבר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים