עבור לתוכן

Project: New Green Power (עידכון בעמוד 9, 02.08 תמונות סופיות!)

Featured Replies

פורסם

אסף אתה פשוט גאון, יצא לך פרוייקט מצויין, יפה מאוד...שחבל"ז...סחטן על העבודה כל הכובד...

גאה בך אחי! ;)

• תגובות 107
  • צפיות 17.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יפיפה.

פשוט יפיפה.

רואים את ההשקעה האישית שלך.

אתה צריך לטפל בגג!

מה עם צבע ירוק זרחני (פלורסנטי) על החלק שעכשיו אפור? (זה שכאן:

8.jpg

)

אתה חייב שם קונטרסט יותר ברור.

עבודה מדהימה עם הבונדו.

אחלה פאן בס.

אני מבין שאת הרעיון (האדיר) של הכונן דיסקטים דחית בקצת (זה:

2.jpg

)

למה?

חוסר זמן?

שוב, ממש ממש יפה

מתי זה עולה לגלריה?

פורסם
  • מחבר

1. בקשר לתאורה, כתבתי במספר הודעות אחרונות שלי שתהיה תאורה, בצבע כתום הבעיה שאבא שלי לא מצא לדים כאלה, אז שלחו אותו לחנות שאמור להיות בה פלורסנט קטן צהוב. מור, אם תוכל לבדוק בחנות שקנית ממנה את הרכיבים אם יש להם UB כתום אשמח מאוד (נדבר בפרטי)

כדי להאיר בצורה טובה יחסית את הגג צריך להשתמש באיזה 10 לדים כתומים רגילים וכמו שהבנתי מאבא שלי, הבעיה להשתמש בהרבה לדים רגילים היא שצריך נגד בהספק גבוה מאוד, שקשה למצוא/יקר/יגמור לי תספק?? אל תשכחו שיש לי ספק 300 וואט ג'נרי שמחזיק לא מעט תאורה ומאווררים..

אשמח אם מישהו יוכל להציע לי פתרון תאורה אחר בצבע כתום, להסביר ולפתור את הבעיה של שימוש ב-10 לדים רגילים..

2. רעיון כונן הדיסקטים (אני יודע שהוא מיוחד מאוד.. :-\) בוטל.. למה? חוסר מקום במארז.. אין סיכוי שאני מצליח לדחוף את הכונן אנכית בגלל שיש לי 2 CD's ושתי מפרצים פנויים לא מספיקים בשביל זה.. בנוסף בזבוז שתי מפרצים על זה לא כדאי לדעתי.

שנה הבאה אני בטוח שאני יצטרך להשתמש ב-FLOPPY, אז מה שאני יעשה זה יקח מאבא שלי את הכונן דיסקטים USB של המחשב הנייד שלו..

3. גלריה? אחרי תיקון הצבע ואולי גם אחרי בניית התאורה (אם אני ימצא בקרוב לדים כתומים UB :-[ )

תודה רבה על התגובות הטובות, כמובן שאשמח לקבל עוד.

פורסם

אם אתה מתעקש למה לא? ;D יצא לך ממש יפה!!

וגם אני בפרויקט ויתרתי על הפלופי מחוסר מקום, הוא ממש נחוץ.

אם באמת אני צריך משהו דחוף אני שם באחד מהמחשבים האחרים ומעביר ברשת.......

פורסם

איכות זה לא מילה גסה ! ;D

פורסם

1. בקשר לתאורה, כתבתי במספר הודעות אחרונות שלי שתהיה תאורה, בצבע כתום הבעיה שאבא שלי לא מצא לדים כאלה, אז שלחו אותו לחנות שאמור להיות בה פלורסנט קטן צהוב. מור, אם תוכל לבדוק בחנות שקנית ממנה את הרכיבים אם יש להם UB כתום אשמח מאוד (נדבר בפרטי)

כדי להאיר בצורה טובה יחסית את הגג צריך להשתמש באיזה 10 לדים כתומים רגילים וכמו שהבנתי מאבא שלי, הבעיה להשתמש בהרבה לדים רגילים היא שצריך נגד בהספק גבוה מאוד, שקשה למצוא/יקר/יגמור לי תספק?? אל תשכחו שיש לי ספק 300 וואט ג'נרי שמחזיק לא מעט תאורה ומאווררים..

אשמח אם מישהו יוכל להציע לי פתרון תאורה אחר בצבע כתום, להסביר ולפתור את הבעיה של שימוש ב-10 לדים רגילים..

אני מציע לך לא להעמיס הרבה תאורה על הספק מכיוון שכל פיפס קטן יכול לגרום לקריסת הספק. אני מציע לך לפני שתשים את הלדים, תחליף לספק איכותי.
פורסם

GJ !

יפה !

פורסם

אין מילים.. :)

פורסם

פ33ות לבות רסיסים לריסים ;)

פורסם

יפה מאוד! מושקע!

דווקא חבל על הרעיון של הכונן דיסקטים למעלה. רעיון חביב מאוד.. אכפת לך אם אני אעתיק אותו מתישהו? ;)

באיזה פלסטיק השתמשת בשביל המסגרת למאווררים? זה גומי ואני סתם לא רואה טוב או שזה פלסטיק?

פורסם
  • מחבר

פלסטיק, היעוד המקורי שלו הוא לעץ, כדי להסתיר את הגסות של חיתוך עגול בו, אבל כמובן שאפשר למצוא לו שימושים רבים.

פורסם

אין שום בעייה להשתמש ב-10 לדים.. תחבר את כולם במקביל עם נגד לכל אחת. הנגד כמובן תלוי במתח שתתן להם:

12V - נגד של 480 אוהם לכל אחת.

5V - נגד של 100 אוהם לכל אחת.

מה שיוצא 10 לדים ו-10 נגדים. העומס על הספק? כל לד מקבלת כ-3 וולט בערך אחרי הנגד ומשתמשת בכ- 0.02 אמפר.

ז"א: 3*0.02 = 0.06W

נכפיל ב-10 ונקבל: 0.6W - פחות מ-1W לכל עשרת הלדים.

פרוייקט מדהים!

פורסם

יפה מאוד!!! :o :o :o פרויקט מדהים כל הכבוד

יש לך כישרון מפה ועד מחרתיים שוב כל הכבוד ;)

פורסם

הלינק הזה היה בדפים הראשונים בתארד, כמו שנאמר בהתחלה, הפרויקט שהצגת נתן לו את הקו מחשבה..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים