פורסם 2004 ביולי 2921 שנים מחבר טוב חברים, עידכון קטן לפני העידכון הסופי. לא יכולתי להשאיר אתכם לא מאופקים עד מחר אז אני נותן לכם טעימה קטנה מהפאנל הקדמי אחרי שהמאוורר, LCD, כפתורים ונורות בקרה מורכבות בתוכו. הנורות בקרה נמצאות בתוך העיגול שמחולק לשלושה קשתות.
פורסם 2004 ביולי 2921 שנים באמת ממש יפה ... יצא לך גם ממש דומה לאופנוע ככה שזה לא סתם צרוף של מאווררים ולאדים כמו הרבה מודים אחרים
פורסם 2004 ביולי 2921 שנים חכו נראה את התוצאות עד הסוף אחלה עבודה אסף. לא יכול לחכות לראות את זה גמור
פורסם 2004 ביולי 3021 שנים מחבר תודה רבה לכולכם על התגובות הנהדרות..אני מצטער מעוד שהעידכון של הבוקר התבטל, זה קרה בגלל שאני רוצה לחבר את המחשב כשהכל יהיה מוכן ולא בשלבים, ובשביל שהכל יהיה מוכן אני צריך לסיים את התאורה שתכננתי למעלה..לצערי, הלדים הכתומים-צהובים שברשותי הם לדים רגילים ולא UB, ולכן רק 5 לדים כאלו מכל צד יאירו בצורה סבירה (המון מאמץ לספק וחום מהנגד והלדים עצמם) ולכן אני לא ישתמש בהם. יום ראשון ביקשתי מאבא שלי לקפוץ לאיזור התחנה ולקנות לי 5-6 לדים UB כדי לפתור את הבעיה. אני מקווה שלאחת החנויות יהיו לדים UB בצבע כתום, אם לא, הפיתרון היחיד הוא משלוח מ-LSDiodes..עד לעידכון הבא, שלום ולהתראות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.