עבור לתוכן

Project: New Green Power (עידכון בעמוד 9, 02.08 תמונות סופיות!)

Featured Replies

פורסם

123_2367.JPG

מאיפה קנית את זה? מחנות טמבור? איך קוראים לזה?

תודה :)

ונגיד שרטטי את המארז עם הדרמל לא שריטה עמוקה רק קילוף של הצבע אז צריך בונדו בשביל זה ? :| כאילו אם אני אצבע את המארז על השריטה אז השריטה תעלם וזה לא יראה לא?

תודה שוב

• תגובות 107
  • צפיות 17.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אני לא חושב שבטמבור יש את זה.. אני קניתי את זה מחנות של פרזול..

ובקשר לשריטה, זה תלוי מה העומק שלה.. אם אחרי שיוף עם נייר עדין היא נעלמת, אז אתה יכול לצבוע עליה, יותר עמוק מזה תצטרך איזה חומר..

פורסם

אני לא חושב שבטמבור יש את זה.. אני קניתי את זה מחנות של פרזול..

ובקשר לשריטה, זה תלוי מה העומק שלה.. אם אחרי שיוף עם נייר עדין היא נעלמת, אז אתה יכול לצבוע עליה, יותר עמוק מזה תצטרך איזה חומר..

אוקי תודה!

אולי אתה יודע אם בהום סנטר מוכרים את הבונדו? או איפה אני יכול לקנות את זה ?

פורסם

לפי מה שידוע לי מוכרים את הבונדו רק באוטו דיפו, והוא עולה 57 שקל 800 גרם.

פורסם
  • מחבר

עידכון יומי!

טוב חברים היום התקדמתי יחסית הרבה, הנה תמונות:

דבר ראשון, אחרי החיתוך של החורים למאווררים ניסיתי להכניס את הפלסטיקים והשתמשתי קצת בכוח  :-\ אז מה שקרה זה שנשבר החיבור בין החורים:

8.jpg

וכמובן שלבסוף תיקנתי שוב עם בונדו, ועכשיו הכל בסדר.

לאחר מכן פניתי ליצירת החורים לכפתורי ההפעלה והריסט. התלבטתי אם להשתמש בשתי כפתורים שווים שיהיו ממקומים משני צידי ה-LCD, והמסגרת של כל אחד מהם תהיה שקופה, לבסוף החלטתי להשתמש בשני כפתורים שונים שיבדילו בין התפקידים וימנעו טעויות:

החורים:

7.jpg

כפי שניתן לראות בתמונה הבאה, הייתי צריך לבנות מעין מעמד שיחזיק את הכפתור הגדול של ההפעלה בגובה הרצוי בתוך הפאנל.

הכפתורים:

6.jpg

הכפתורים כמובן יעברו צביעה, תמונות בהמשך.

אחרי שויתרתי על הרעיון של המסגרת השקופה לכפתורים, שאחת מהן תאיר כשהמחשב דולק (Power LED) והשניה כשההארד-דיסק פועל (HDD LED), החלטתי ללכת על אלטרנטיבה לא פחות יפה. השתמשתי בעיגול מתוך הפאנל המקורי:

5.jpg

המטרה לחתוך רק את העיגול שאתם רואים כאן:

4.jpg

העיגול אחרי שיוף, הדבקה ובונדו. את הפלסטיקים הכחולים שהיו בתוך העיגול הוצאתי כדי שלא יצבעו:

3.jpg

קלוז-אפ על העיגול. היות והעיגול לא ישר, אלא קצת בשיפוע (בגלל הצורה שהיתה לו בפאנל המקורי) יצרתי באמצעות בונדו מן גבעה מאחוריו. לא יכלתי להשטיח אותו באמצעות שיוף כי אז הפלסטיקים הכחולים השקופי שמכסים את הלדים לא היו יושבים טוב כי גם הם עקומים, ואחריו שיוף הם היו מאבדים את השקיפות. לבסוף זה נראה טוב:

2.jpg

ועוד תמונה על כל החלק האמצעי של הפאנל הקדמי:

1.jpg

זהו חברים, מקווה שנהנתם מהתמונות להיום, התכנון למחר הוא תיקונים של החיתוך שעל גג המארז והחיתוך שבדלת, צביעה בפריימר, ובעזרת השם גם צביעה בצבע רגיל! אני מקווה שהשעה והשמש יאפשרו לי את כל זה..

לילה טוב.

עריכה- שכחתי לצלם לכם איך זה נראה עם הפלסטיקים בפנים.. אני יצלם מחר. סורי.

פורסם

פששששששששש

יפה ! :)

חזק ביותר אתה מוכשר מאוד :P

אחלה התקדמות

תמשיך ככה !

מצפה לראות תמונות חדשות מחר :>

פורסם

אחלה פרוייקט... שרטוטים ממש יפים...

שיהיה לך בהצלחה..

ומקווה לראות תוצאות טובות... ;)

פורסם

פרוייקט ממש יפה ומושקע!

איתן

פורסם

יצא לי רק עכשיו לראות את הפרוייקט.

נראה מושקע מאוד ואני די בטוח שייצא מזה משהו מדהים.

בהצלחה בהמשך!

פורסם
  • מחבר

טוב חברים, אנחנו קרובים מאוד לסיומו של הפרויקט הזה..  :'( ואני ללא ספק יכול להתחיל להגדיר אותו כמוצלח.

תמונה מהיום, החבר'ה מתייבשים אחרי צביעה בפריימר:

237.jpg

כל החלקים כבר נצבעו, מלבד הפאנל הקדמי שרק האפור נצבע שם, כיוון שרק אחרי שהאפור יהיה יבש לגמרי אני יוכל לכסות אותו ולצבוע את שאר הפאנל בכחול..

לא צילמתי עוד תמונות אבל מחר אני מבטיח שתקבלו אחרי היבוש של הצבעים..

להתראות.

פורסם

תמונה אחת שווה מלאאא השקעה!!

:D ללא ספק באמת פרוייקט מוצלח.

פורסם

באמת יפה מאוד

פורסם

פשששששש איזה השקעה

תמשיך ככה

נראה מדהים

פורסם

נראה אחלה :)

ושאלה אישית קצת, מתי זה מסתיים ואתה חוזר אלינו?

סתם, זה אחלה דבר. תמשיך. מחכה בקוצר רוח לסוף :D

פורסם

נדיר..!!

תמשיך ככה אחי :P

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים