עבור לתוכן

Project: New Green Power (עידכון בעמוד 9, 02.08 תמונות סופיות!)

Featured Replies

פורסם

קבל ח'ח ענק על ההשקעה , מקווה לראות תוצאות בקרוב .. משעמם כאן בלי העידכונים של תום =)

• תגובות 107
  • צפיות 17.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מת כבר לראות תוצאות אחי. בטח יצא לך ממש יפה. ד"א: המארז שלך יפה גם עכשיו בלי המודינג, לא חבל להתאמץ עליו עוד? למה שלא תבנה לך מארז שלך במקום???

ועוד משהו: הרעיון של כונן הדיסקטים למעלה, כבר ישן אחי. ראיתי מלא פרוייקטים של מודינג עם דבר כזה.

פורסם
  • מחבר

תודה לכולם על התגובות, בהחלט מלבב לקרוא כאלה תגובות.

אני רוצה להשקיע במארז הזה כי אני מרגיש שעוד לא ניצלתי את המקסימום שלו, וכרגע הוא בהחלט יפה אבל אחרי שראיתי בחו"ל פרויקט שעשו לו, אמרתי שגם אני חייב לשנות..

תצפו לעדכונים בקרוב, את הפרויקט הזה אני יפרסם בצורת Project Log כדי שתראו שלב שלב.

עידכון קטן: זיגזג מוכרים את הגרילים של ה-80 רק בצבע זהב, אז אחרי מודינג קטן של צביעה, אני יהפוך אותם לכסף.

פורסם
  • מחבר

עידכון:

בונדו-

123_2365.jpg

הפלסטיקים שיהיו בחלק התחתון של קידמת המארז ומאחוריהם המאווררים:

123_2367.JPG

הבונדו כבר עבר את רוב השיוף, אבל מחוסר בנייר שיוף הוא יחכה למחר, או לעוד מעט כשאבא שלי יגיע.

אני חייב לציין שבונדו קשה לשיוף! אני מצטער שלא השתמשתי בשפכטל כדי להחליק את הבונדו לפני שהתקשה, טוב רק מטעויות לומדים..

בנוסף היום רכשתי זוג מאווררים ירוקים של CoolerMaster, וזוג גרילים זב שיעברו מודינג וטיפול צבע..

קיבלתי גם את החבילה מחו"ל, ה-Heat Guzzler, תמונות בקרוב יחד עם הפרויקט..

מחר אני הולך להום סנטר לקנות צבע ופריימר.

פורסם

עם איזה ניירות שייוף השתמשת?

רצוי שתשתמש לשייוף הראשוני בנייר גס מספר 0-3 בשביל לישר את הגבשושיות, ורק אז ולתחיל להשתמש בנייר יותר עדין.

אגב מה קניתה גריל ב14 שקל, שניתן למצוא אותו ב 5 שקל כמעט בכל חנות אלקטרוניקה.

מחכה העדכונים..

פורסם
  • מחבר

בשביל השיוף הגס הראשון השתמשתי בדרמל, עם ראש של שיוף דק דק מתוך הסט של יונדאי. בנוסף השתמשתי בשתי סוגים של שופין, ועכשיו אני הולך להשתמש בנייר שיוף 4,2 ו-150 לסיום.

לא ידעתי שאפשר לקנות את הגרילים בחנות אלקטרוניקה, לא נורא..

פורסם

תוכל להביא תמונות של הפרוייקט מחול ?? ::)

כפי שאמרתי יש לי בדיוק כזה..

וזה יהיה נחמד לראות מודינג על כזה..

ד"א אחלה עבודה אני עדיין מחכה לראות איפה יתקע 2 80 MM מקדימה..

פורסם

WOW !!!

פשש איזה יופי !

רק שאלה קטנה מאיפה עכשיו הוא מדליק את המחשב ?

פורסם

למעט שינוים קטנים אני לא רואה הבדל בין העבודה שלך לעבודה של זה מקליפורניה

נסה להיות יותר מקורי

פורסם
  • מחבר

עידכון אחרי שיוף וחיתוך הפאנל הקדמי:

שיוף הבונדו מאתמול:

5.jpg

תקריב על השיוף:

4.jpg

חיתוך גס בפאנל בשביל מסך ה-LCD:

6.jpg

פרספקס שנמדד ונחתך בשביל ה-LCD. במקור, רציתי שרק החלק הגרפי הירוק של ה-LCD, שבו מופיעה הטקסט יראה, אך אחרי ששמתי בונדו, אז ראיתי שנוצרה בעיה ויהיה קשה לקרוא את הכתוב בגלל הפרשי הגובה בין הפאנל למסך.. אז לבסוף הרחבתי את החור שבפלסטיק הזה לגודל שהחלק הגרפי + המסגרת השחורה יכנסו, והמסגרת השחורה תיצבע לצבע אפור כמו שבתחתית הפאנל.

7.jpg

תקריב על המקום ל-LCD לאחר בונדו ושיוף סופי:

3.jpg

כמו שאתם רואים יש שם איזה פיפס קטן שבמציאות בקושי נראה, מחר יעבור גם כן טיפול בונדו מהיר.

הפאנל עם המסך בתוכו:

1.jpg

2.jpg

כל השריטות שאתם רואים זה לא שירטות אלא שיופי צבע. במציאות, כל הפאנל בעל גובה אחיד ואין הפרשי גובה (אולי מיקוסקופיים). אחרי טיפול פריימר וצבע הכל יראה זהה..

דרך אגב קניתי היום פריימר וצבע, והשגתי ברגים, ככה שחוץ משפרי שקוף יש לי את כל החומרים..

פורסם

ניראה מעולה :o..

פשוט עבודה נקיה, ואסטטית.

אתה מתכוון להשתמש בכפתור הדלקה המקורי, או שאתה מתכנן כפתור אחר?

פורסם

יפה יפה המשך כך ;)

פורסם
  • מחבר

תודה רבה, כמובן שאני לא ישתמש במקוריים כי אין להם עוד מקום.. מחר תקבלו תמונות של הכפתורים..

בקשר לנורות Power ו-HDD אני עוד מתלבט אם להשתמש באותו עיגול שהיה במארז המקורי, או במשהו אחר שתכננתי.. נשמור את זה כהפתעונת..

אשמח לתגובות נוספות, לילה טוב.

עריכה - טיפ לכל מי שחיפש את ה-Putty לגימור סופי של הבונדו: קחו טיפה בונדו מהחבילה, ערבבו אותו עם מקשיח שיקבל גוון אדמדם יותר מבשימוש רגיל, ותדחסו את החומר לתוך החורים הקטנים והשריטות שברצונך להעלים. מה מהר לפני שהחומר מתייבש תשתמשו בשפכטל כדי להחליק מעט את החומר וכך לחסוך לכם שיוף. לבסוף תשתמשו בנייר שיוף מס' שתיים כדי להגיע לגובה של המשטח המקורי, ואז בנייר עדין (אני משתמש ב-150) להחלקה סופית..

לדעתי, תחליף מעולה ל-Putty המקורי..

ואני שמח לראות שקהילת הבונדו התפתחה כאן בפורום, יותר ויותר אנשים משתמשים בחומר בפרוייקטים שלהם.. בהצלחה לכולם.!

פורסם

סליחה על הבורות, אבל בשביל מה אתה מורח בונדו? זה זה עושה בדיוק ולמה צריך לשייף את זה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים