עבור לתוכן

דעתכם חשובה (עזרה)

Featured Replies

פורסם

היום או מחר מגיע ה msi שהזמנתי מהחנות (msi gf4 ti 4400 ) עכשיו אני מתלבט אם לקחת אותו או

לחכות ל abit , מה עדיף , והאם הפילטרים לא טובים ב msi ואם כן על מה זה משפיע ? :bash:

פורסם

איכות התמונה

פורסם

MSI היא חברה בינונית. אף אחד מאיתנו לא יודע באמת מה איכות הפילטרים שלה..... האמת הביקורות היחידות שהתייחסו לאיכות הפילטרים של הכרטיס, היו רק ביקורות על הרקולס וLEADTEK....... ואמרו שגם ELSA מצויינים...

אבל כאלה שקנו MSI אומרים שהאיכות בסדר גמור. קח אותו, הוא וABIT אותו הדבר.

למרות שבארץ יש את LEADTEK GeForce 4 Ti4400 שהוא הרבהההההה יותר טוב כי הוא של LEADTEK. ולידטק עולה איזה 1750 ש"ח.......

פורסם

MSI היא חברה בינונית. אף אחד מאיתנו לא יודע באמת מה איכות הפילטרים שלה..... האמת הביקורות היחידות שהתייחסו לאיכות הפילטרים של הכרטיס, היו רק ביקורות על הרקולס וLEADTEK....... ואמרו שגם ELSA מצויינים...

אבל כאלה שקנו MSI אומרים שהאיכות בסדר גמור. קח אותו, הוא וABIT אותו הדבר.

למרות שבארץ יש את LEADTEK GeForce 4 Ti4400 שהוא הרבהההההה יותר טוב כי הוא של LEADTEK. ולידטק עולה איזה 1750 ש"ח.......

מסכים, שווה להשקיע עוד 50 שקל בשביל הלידטק.. 8)

פורסם
  • מחבר

1) איפה שמעתם שיש בעיות עם הפילטרים של ה msi ? לא היה רשום בביקורת עליו שום דבר על זה והוא קיבל בסביבות ה9200

2) כבר הזמנתי את ה msi ורק עכשיו אחרי שלוש שבועות הוא הגיע שווה לי לחכות עוד ? , ומה ההבדלים העיקריים ביניהם ?

אני קראתי עליו מאמר שהוא מאכזב ?

פורסם

הוא לא מאכזב. אבל כשיש LEADTEK באותו מחיר זה מאכזב.

פורסם

הבדל של 110 ש"ח ביניהם.. אבל לא עקרוני במיוחד..

הייתי מעדיף את ה-Leadtek בגלל האיכות וההיטסינקים המטורפים.. :)

בטח אוברקלוקר חביב...

אבל MSI הם לא רעים בכלל. והביצועים שלהם זהים... כנ"ל כלפי Abit.

פורסם

הבדל של 110 ש"ח ביניהם.. אבל לא עקרוני במיוחד..

הייתי מעדיף את ה-Leadtek בגלל האיכות וההיטסינקים המטורפים.. :)

בטח אוברקלוקר חביב...

אבל MSI הם לא רעים בכלל. והביצועים שלהם זהים... כנ"ל כלפי Abit.

נכון, מה LEADTEK תוכל לסחוט הרבה יותר ביצועים (היו לי כרטיסים שלהם והם אוברקלוקרים מעולים).

אז תחשוב על זה שגם כשהכרטיס יתחיל להתיישן (וזה קורה יותר מהר ממה שתצפה) תוכל להמהיר אותו ולסחוב עוד קצת.

גם ביצועי הדו מימד שלו מוצלחים - לך על ה LEADTEK... ההבדל במחיר ישתלם (הם אחד משלושת החברות המובילות באיכות וביחס עלות/מחיר).

פורסם
  • מחבר

אז אני מקווה שהיום אני אדבר איתם ואם יהיה לידטק אני אקח אותו .

זה הבדל רציני באוברקלוק ?

פורסם
  • מחבר

קיבלתי את ה msi ואני יתקין אותו מחר , תודה .

רק שאלה אחת , האם הלידטק טוב יותר רק באוברקלוק

פורסם

פילטרים של לדטק זה הדבר. אני קונה

פורסם

נכון שזה קצת לא קשור....

אבל מאיפה קנית את הכרטיס??? מפנדה?

פורסם
  • מחבר

כו מפנדה , אבל כמה זמו חיכיתי איזה 20 יום ( בגלל שיום הזיכרון וכמהימים מפסח לא נחשבים ימי עסקים) :-[

פורסם
  • מחבר

קיבלתי את הכרטיס , התקנתי את הדרייברים של הכרטיס , של nvidia והלכתי לבדוק ב 3dmark2001se מה הביצועים של הכרטיס.

לפני זה הנה פירוט קצר על המחשב

p3 1000

512 mb sdram זיכרון

msi gf4 ti 4400

זה מספיק מידע לא ?

התוצאה הייתה 7000

עכשיו , אני אמור לקבל יותר ? , כי בביקורת על הכרטיס ראיתי שהוא קיבל 9200 על את'לון xp 1500 .

פורסם

קיבלתי את הכרטיס , התקנתי את הדרייברים של הכרטיס , של nvidia והלכתי לבדוק ב 3dmark2001se מה הביצועים של הכרטיס.

לפני זה הנה פירוט קצר על המחשב

p3 1000

512 mb sdram זיכרון

msi gf4 ti 4400

זה מספיק מידע לא ?

התוצאה הייתה 7000

עכשיו , אני אמור לקבל יותר ? , כי בביקורת על הכרטיס ראיתי שהוא קיבל 9200 על את'לון xp 1500 .

אני עם 8500LE ו P3 800MHZ קיבלתי 5355 אז תהיה מרוצה.

סה"כ אין שום משחק שלא ירוץ לך ברמה הכי גבוהה בפריים רייט גבוה, אז מה משנה הציון?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים