עבור לתוכן

בספק ברק 013 יש עדיין בעיות טכניות בגלישה באינטרנט?

Featured Replies

פורסם

יש לי ADSL 1.5MB. נגמרה לי ההתחייבות עם אינטרנט זהב (סוף סוף). עכשיו, אני רוצה לעבור לכבלים, אבל משום מה אבא שלי לא מסכים. אני ניסיתי לשכנע אותו שאינטרנט בכלים יותר מהיר וייצא לו יותר זול (ניכנס למבצע כי אנחנו לקוחות חדשים) אבל הוא בכל זאת לא הסכים. אז אני אישאר תקוע עם ה-ADSL המעפן הזה. אבל את הספק אני בטוח רוצה להחליף. עכשיו, שמעתי המון דברים טובים על ברק 013, אז אני רוצה לעבור אליהם. אבל נזכרתי שקראתי כתבה בעיתון לפני שבועיים-שלוש, שלספק הזה היו כמה בעיות טכניות שהלקוחות שלה נאלצו להתמודד עימן. לא יודע בדיוק איזה תקלות אלנ היו, אבל אני ממש לא רוצה להתחבר לספק שיש לו בוודאות תקלות.

אז רציתי לדעת אם התקלות עדיין קיימות בספק הזה?

ואני גם מתלבט בין ברק 013 לנטוויזן, איזה כדאי? בבקשה אל תמליצו לי על ספק אחר משתי אלה כי כל השאר חרא.

ואני מדבר מנסיון.

פורסם

אני עם ברק כבר כמה חודשים (קרוב לחצי שנה).

בכל התקופה הזאת, מעולם לא היו איתם בעיות חוץ מפעם אחת לפני חודש בערך שהיה ניתוק לשעה וישר הסתדר.

מבחינה טכנית, תאמין לי שהם אחת הספקיות הטובות שהייתי בה. לפחות באזור שלי (הקריות).

נטויז'ן טובים מבחינה טכנית, אבל החיסרון שלהם לעומת ברק זה השירות, כי יש להם חרא של שירות. ואני מדבר על כסף שהם לקחו לנו (ולעוד הרבה אנשים עם בדיוק אותו סיפור) שלא בצדק, ועד היום אנחנו מחכים ל"החזרים" שהם אמורים לתת לנו על זה.

פורסם

לברק היה בעיה קצת לפני תחילת החודש

ב EMAIL

אבל חפיף זה נדיר מאוד

פורסם
  • מחבר

אם אני אעבור לברק כבר מחר, אני אשלם להם כסף על החודש הזה? כי כבר שילמתי לזהב כסף על החודש הזה ואם אני אשלם שוב לברק אז אני בעצם אוציא פי שתיים ממה שאני הייתי אמור להוציא על תשלום לאינטרנט.

פורסם

אם זה מה שמטריד אותך, תגיד לזהב לנתק אותך בסוף החודש ותגיד לברק לחבר אותך בסוף החודש...

פורסם
  • מחבר

אני כבר לא יכול לסבול את הגלישה עם אינטרנט זהב אחי. היא מאוד איטית ויש לי הרבה מאוד תקלות (ולא אין שום תוכנות ריגול וכו'). סוף סוף נגמרה לי ההתחייבות ורציתי ישר לעבור לספק אחר, אבל רק אז נזכרתי שאני אצטרך לשלם גם על החודש הזה לספק החדש, אז אני כנראה באמת אחכה לסוף החודש.

תודה על העזרה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים