פורסם 2004 ביולי 1921 שנים Eternal Sunshine of the Spotless MindSpiderman 2Kill Bill Volume 2Harry Potter and the Prisoner of AzkabanShrek 2TerminalThe LadykillersI RobotTroyHellboy
פורסם 2004 ביולי 1921 שנים the day after tommorowlord of the ring 1,2,3 kill bill chapter 2hell boyspiderman 2shrek 2 ;D
פורסם 2004 ביולי 1921 שנים החלק הראשון של היום שאחרי מחר גאוני פשוט אחכ הוא סתם הוליוודי ואין שום סיבה שהוא ילך לניו יורק לבן שלו כי גם ככה באו מסוקים לכל השאר....הסרט הבא שאני הולך להציג בטח לא מוכר לאפחד...... הוא ממש לא מהשנה אבל גילתי אותו השנה........סרט ישראלי בשם: בובהשחקנים ראשיים: זאב רווח ועוד אחת ממש מפורסמת אבל ענתיקה ששכחתי את השם שלה....סרט גאוני פשוט!!סליחה על אי הקשרהסרט של השנה הכי טוב הוא קיל ביל 1
פורסם 2004 ביולי 1921 שנים The girl next doorEuro tripבהחלט שני סרטים מצויינים, למרות שלא הייתי מכניס אותם לרשימת ה "Best of the year"...אם מדברים על "סתם" סרטים טובים מהשנה האחרונה, ולא רק הטובים ביותר, אפשר להוסיף גם את:Cold MountainThe Girl Next DoorEurotrip50 First DatesWho's your daddyועוד כמה...
פורסם 2004 ביולי 1921 שנים מחבר סרט ישראלי בשם: בובהשחקנים ראשיים: זאב רווח ועוד אחת ממש מפורסמת אבל ענתיקה ששכחתי את השם שלה.... סרט גאוני פשוט!! סליחה על אי הקשר חני נחמיאס מכיר וזה ניפץ לי את כל הדימוי שהיה לי על חני... זה ממש מוזר לראות את "מלכת הילדים" בסצינות כאלה... זה קצת זיעזע אותי אבל רק בגלל שזאת היא.
פורסם 2004 ביולי 1921 שנים The girl next door Yuro trip The Punisher huh?! המעניש?! זה כאילו ראיתי שידור חוזר של סרטים אחרים... ספוילר: הקטע היחיד שהיה בו נחמד(ה-י-ח-י-ד, כל השאר שתן של סוסים וטחנו את זה בלי סוף כבר) זה כשהוא הלך מכות עם ה"רוסי" (לא ידעתי שקווין נאש הוא אדם כל כך גדול )
פורסם 2004 ביולי 1921 שנים חני נחמיאס מכיר וזה ניפץ לי את כל הדימוי שהיה לי על חני... זה ממש מוזר לראות את "מלכת הילדים" בסצינות כאלה... זה קצת זיעזע אותי אבל רק בגלל שזאת היא. סרט ענק פשוט!! יום אחד נשארתי ער עד איזה חמש לפנות בוקר והסרט הזה היה.......... פשוט סרט מדהים! לפי דעתי זה הסרט הישראלי הכי טוב שהיה אי פעם.......... גם היו סצינות סקס מרובות................ עם חני נחמיאס (?!?!?! קשה להאמין נכון?) אולי הקלטת מעולם הזוהר זה הסרט הזה?
פורסם 2004 ביולי 1921 שנים Kill BillThe Butterfly Effectסרט נחמד, אבל כבד מדי (יותר מדי רציני, למרות שזה מדע בדיוני...). עשיתי 3 הפסקות בהמלך הסרט, אי אפשר לראות אותו במכה... הקטע הזה שהוא מתעורר בלי ידיים... זוועה...50 דייטים ראשונים גם לא כלכך אהבתי... לא משהו, אבל אם אין משהו אחר לעשות, אז אפשר להעביר איתו איזה שעה וחצי... לא הייתי מכניס אותו לקטגוריה של הסרטים הכי טובים...
פורסם 2004 ביולי 1921 שנים גם אני לא.אמרתי - "הסרטים הטובים של השנה", לא "הסרטים הטובים ביותר של השנה"..סרט נחמד, "אהבתי" (היו בו כמה קטעים מצחיקים) - הוספתי לרשימה..
פורסם 2004 ביולי 1921 שנים אז ככה..הטובים ביותר:קיל ביל 1\2BIG FISH- סרט ענק! בסגנוןשל פורסט גאמפ...חובהלאחר מכןאפקט הפרפרואז הגיעה פוליאיזו מין שכנהPAYCHECKHIDALGOTAKING LIVESיורוטריפ לא נכנס- חוץ מקטע\שניים סרט גרוע..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.