עבור לתוכן

Ocing Hercules 9700PRO. few questions.

Featured Replies

פורסם

אוקיי, יש לי כפי שציינתי בכותרת 9700פרו של הרקולס ואני רוצה להאיץ אותו, כרגע יש עליו סינקים מאלומיניום לזכרונות וקירור מאוורר סטנדרטי לליבה, אני רוצה להאיץ את הכרטיס ל9800פרו אבל הבעיה היא שראיתי אחרי שחבר שלי עשה אוברקלוק ל9700NP שלו (הרקולס) היו כל מיני תופעות לוואי אחרי זה, מסכים כחולים , המחשב לא עולה, חוסר יציבות וכל מיני בעיות שלא היו לפני האוברקלוק.

אני רוצה לדעת לפני שאני מאיץ את הכרטיס האם ייתכנו תופעות לוואי שכאלה שיכולות לפגוע בביצועיי הכרטיס לטווח הארוך או לטווח הקצר?, ואם יש המלצות ועצות שונות? וזה גם יכול לעזור.

תודה רבה!

פורסם

כל אובר קלוק שהוא יפגע ברכיב לזמן הרחוק- כלומר, יקצר את אורך חייו.

מבחינה של פגיעה מכנית בעבודת הכרטיס , אני לא חושב שתהיה לך בעיה אלא אם כן תגזים יותר מדיי באובר קלוק, ומה שיקרה ידוע- הכרטיס ישרף, יתחיל לעשות בעיות שונות (ארטיפאקטים) ועוד.

לכן מומלץ לבצע את האובר קלוק בקצב איטי של העלאה של לא יותר מ5 מגה הרץ כל פעם.

כל העלאה כזאת , להריץ את הכרטיס בכמה לופים של 3dmark 2001/3 שניהם, ולראות שהכרטיס לא עושה בעיות.

אני מקווה שעזרתי.

פורסם

למה להעלות את ה-MHZ לבד? אפשר להוריד את התוכנה ATITOOL, והיא בעצמה תבדוק עד לאיזה גבול את יכול להרים את מהירות השעון והליבה של הכרטיס מסך שלי מבלי שייוצרו לך בעיות. והיא גם מאוד מהירה.

עשיתי איתה שלשום OC לכרטיס מסך R9200 וכמו שאמרתי, היא בעצמה בדקה עד לאיזה מקסימום אני יכול להגביה את מהירות הליבה ומהירות השעון ואחרי זה היא לבד כיוונה אותם למקסימום. בלי יותר מדי טרחה ובדיקות מאמץ וכו'.

פורסם

אל תשכח לכוון מאורר שיזרוק אוויר לכיוון הכרטיס, זה יכול להשפיע הרבה על הOC.

בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

למה להעלות את ה-MHZ לבד? אפשר להוריד את התוכנה ATITOOL, והיא בעצמה תבדוק עד לאיזה גבול את יכול להרים את מהירות השעון והליבה של הכרטיס מסך שלי מבלי שייוצרו לך בעיות. והיא גם מאוד מהירה.

עשיתי איתה שלשום OC לכרטיס מסך R9200 וכמו שאמרתי, היא בעצמה בדקה עד לאיזה מקסימום אני יכול להגביה את מהירות הליבה ומהירות השעון ואחרי זה היא לבד כיוונה אותם למקסימום. בלי יותר מדי טרחה ובדיקות מאמץ וכו'.

איך היא עושה את זה איך היא בודקת עד כמה הכרטיס יכול להגיע?

ומה היא מאיצה ישר איזה 50MHZ נגיד שיר היא תאיץ אותו למקסימום או מה?

מישהו יכול להסביר לי על התוכנה?

תודה! :)

פורסם

אחי, אתה פשוט מוריד אותה (תריץ חיפוש בגוגל על "ATILTOOL" ותמצא אותה) ומתקין אותה.

אחרי זה אתה פותח את התוכנה, ולוחץ בתוכנה על הכפתור: "find max ram"/"find max core", זה בערך מה שכתוב. ואז היא עושה בשבילך את העבודה: מעלה זיכרון/ליבה (את החלק שביקשת) ב-10 בערך ואז מתחילה לעשות בדיקות מאמץ לכרטיס. היא בעצם בודקת אם הכרטיס מתחמם או מתחילים להיות בו עיות שונות. ברגע שהיא מגיעה למקסימום אז היא מפסיקה להעלות את ה-MHZ.

פורסם

הרצתי ATITOOL ועכשיו הוא אומר לי שהכרטיס יציב במהירות של 400~ מה"צ לליבה!! לא רע אהה? ;D

זאת אומרת שהוא כבר כמעט כמו 9800פרו... הזיכרון כבר יגעתי למהירות של 736מה"צ ועכשיו הליבה אל 400מה"צ שמכוונים אליה 2 מאוררי 80מ"מ!!

פורסם
  • מחבר

זאת אומרת שעברת את הפרו , הפרו הוא 400 לליבה ו680 לזיכרונות, 340 בערוץ בודד.

ככה שאתה האוברקלוק מצויין עם הוא יציב תשאר ככה תאמין לי גם ל6800GT אתה לא תצטרך להחליף, כי הוא יחזיק לך כמו גדול.

פורסם

הפרו הוא 380 לליבה!!

וכן הוא יציב :D

ליבה:400

זיכרון 2X368 = 736

לא רע נכון? 8) 8) 8)

פורסם
  • מחבר

מ-ע-ו-ל-ה אתה כמעט במהירויות של 9800XT.

יש תופעות מסויימות? ארטיפקטים? מסכים כחולים? בעיות במשחקים ? בעיות יציבות משהו?

אתה עושה לי חשק להאיץ את ה9700פרו שלי.  :)

אגב טומי, תריץ 3דימרק 2003 ותראה מה התוצאה! :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים