עבור לתוכן

בעיה בשיתוף אינטרנט ברשת

Featured Replies

פורסם

טוב אז ככה יש לי ולאחי 2 מחשבים עם WIN XP

עכשיו אני מחובר ישירות למודם ואחי מחובר אליי (לי יש 2 כרטיסי רשת)

עכשיו אני כבר ממש משתגע...מחברים את 2 המחשבים...הכל סבבה מזהים אחד את השני והשני מצליח לגלוש באינטרנט...פתאום פוף הרשת נופלת הוא לא רואה אותי ומסומן שהכבל חיבור רשת לא מחובר...ריסט וזה נפתר...

יש למישהו מושג מה אני אמור לעשות? האם יש מצב שזה כבל דפוק?

טוב אז ככה...הסתכלתי כרגע במדריך שיתוף אינטרנט שיש פה בסטיקי...ויש לי בעיה קלה...זה פשוט לא אותו דבר:| כאילו אצלי יש לי 2 כרטיסי רשת ככה שיש לי 2 רשתות בעצם ככה שאני לא יודע באיזה מהן להגדיר מה:| אני דיי משתגע מכל העסק הזה מישהו יכול לעזור לי לשים סדר בבלאגן? כי הסטיקי לא ממש עזר לי...

פורסם

בוא נגיד כך: אם האינטרנט עובד ופתאום מפסיק עם שגיאה של כבל לא מחובר, זאת לא בעייה בהגדרות.

תבדוק שהכבל מחובר טוב לכרטיס הרשת והוא לא רופף. יכול מאוד להיות שהכבל דפוק, או החיבור על כרטיס הרשת.

אם יש לך אפשרות, תחליף כבל (לא לשכוח שאתה צריך מוצלב), או נסה להחליף כרטיס רשת.

פורסם
  • מחבר

בוא נגיד כך: אם האינטרנט עובד ופתאום מפסיק עם שגיאה של כבל לא מחובר, זאת לא בעייה בהגדרות.

תבדוק שהכבל מחובר טוב לכרטיס הרשת והוא לא רופף. יכול מאוד להיות שהכבל דפוק, או החיבור על כרטיס הרשת.

אם יש לך אפשרות, תחליף כבל (לא לשכוח שאתה צריך מוצלב), או נסה להחליף כרטיס רשת.

אם למשל אני אחבר כל כרטיס רשת בנפרד לאינטרנט ואבדוק שהוא יציב שם במשך נאמר שעה + - זה יוכיח שהכרטיסים עובדים? כי אין לי כרטיסי רשת מיותרים כרגע להחליף...

ולא תמיד השגיאה היא של כבל לא מחובר...לפעמים הוא סתם מתנתק ומראה כאילו יש רשת...

פורסם

גם אם רק לפעמים השגיאה היא שהכבל לא מחובר, זה אומר שמשהו מעורער אצלך בחיבור הפיסי בין המחשבים.

לא הבנתי את השאלה שלך. מה אתה רוצה לעשות?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים