עבור לתוכן

מחשב לאח שלי

Featured Replies

פורסם

אח שלי רוצה לקנות מחשב חדש והוא רוצה לקנות פנטיום 4 1.8 אז אמרתי לו שכדי לו אטלון אבל הוא אומר שפנטיום יותר טוב וזה סתם שטויות מה שאומרים שאטלון יותר טוב מפנטיום. אז הוא ביקש שאראה לו כמה אשוואות אז בקשה תגידו לי כמה אתרים עם השוואות. וגם יש לכם איזה שהיא אמלצה על לוח אם פשוט בזה אני לא כול כך מתמצה. הוא גם רוצה geforce 4 mx 440 יש לכם אמלצה אחרת אני אמלצתי לו על redon 8500le. והכי חשוב כמה שיותר זול אבל ביצועים לכמה שנים טובות. והוא גם מתכוון לקנות בksp בגלל שזה זול :errr: :puke:

פורסם

תיכנס לWWW.TOMSHARDWARE.COM תימצא מידע השוואות בנצ'מרקים ומה שאתה רוצה ואם הוא רק ישמש במחשב למשחקים אינטרנט אופיס וכדומה והוא לא יתעסק בו בOC אז לך על אטלון XP.

פורסם

שום כרטיס גרפי לא מחזיק כמה שנים טובות, עוד מעט יצא doom3 שמעטים הכרטיסים שיוכלו להתמודד איתו.. אולי רק ה-Ti4600.

במחיר נמוך יחסית יש לו את ה-MSI GF3 Ti200 64mb שעדיף על כל GF4MX. אם הוא יכול לקנות Radeon8500LE של הרקולס אז עדיף.

ואין לי כח לחפש השוואת, שפשוט יקבל את העובדה שאם הוא לא ממהיר - מעבד XP יתן לו יותר ביצועים לאותו כסף.

במחירים של KSP באותו כסף שהוא קונה את ה-P4 1.8A הוא יכול לקנות XP1900 ועוד להישאר עם עודף של 100 ש"ח...

והמעבד הזה יתן לו ביצועים שווי ערך ל-P4 2.0A ויותר. או שהוא יכול לקנות מעבד XP1700 שיתן לו את הביצועים הכי שווי ערך לכסף.

זה עולה לו 785 ש"ח ונותן ביצועים יותר ברמה של P4 1.9.

לוח אם פשוט יש לך את ה-Gigabyte 7VTX-H plus או את ה-MSI KT3 Ultra.

שניהם אמינים וטובים. ה-MSI מבוסס על הצ'יפסט החדש יותר ה-KT333 ולכן יתן ביצועים מעט יותר טובים.

פורסם

ומדוע ה GF4 Ti4400 לא יוכל להחזיק את הדום3?

פורסם

דום 3 וביצועיו הם בגדר אגדה אורבנית

אני לא מאמין שדום 3 לא יעלה כמו שצריך בכל כרטיסי NVIDIA שבסיום שמם נמצא TI (כולל GF2TI).

תגיד לאחיך

שיקח את'לון 1700

בכסף שהוא חסך מהמעבד זכרונות ולוח אם (GB 7vtxh+)

שיקח כרטיס מסך יותר טוב.. GF3TI ואולי אפילו לגרד לGF4TI4X00

פורסם

, עוד מעט יצא doom3 שמעטים הכרטיסים שיוכלו להתמודד איתו.. אולי רק ה-Ti4600.

.

מאיפה זה בא, נראה לך הגיוני שיפתחו בהשקעה כספית כבדה משחק מחשב שיהיה מיועד לאחוזים בודדים משוק משחקי המחשב?פעולה כזאת היא התאבדות פיננסית הם יפסידו הרבה מאוד כסף.

אני משער ש DOOM3 ירוץ טוב גם על geforce2 mx אמנם הגרפיקה לא תהיה מדהימה על כרטיס חלש אבל לדעתי המשחק יפעל היטב- כי בסוף היום DOOM 3 צריך להביא כסף וכמה שיותר!!!.

פורסם
שום כרטיס גרפי לא מחזיק כמה שנים טובות, עוד מעט יצא doom3 שמעטים הכרטיסים שיוכלו להתמודד איתו.. אולי רק ה-Ti4600.

אז רק שתדע לך, שהמפתחים של דום 3 כבר אמרו שTI4400 וגם TI4600 יוכלו להתמודד עם דום 3 כמו שצריך. גם עם TI4400 לא תיהיה בעיה. תבינו, אותה טכנולוגיה רק מהירות שעון טיפה יותר נמוכה. הם אמרו שעל GF 4 MX420-460 זה קצת יקרטע ולא יעבוד עם כל האפקטים.

בקשר למעבד...... ATHLON XP 1800+ שנועד להתחרות בפנטיום 4 1.8A נורת'ווד, קורע אותו. אפילו בהרבה מקרים הוא עובר את פנטיום 4 2GHz או 2.2GHz. ואתה יודע, אם הוא סתם היה בחור שמתעניין אני הייתי נכנס לאתר חומרה ומביא לו גרף עד לפה. אבל רק בגלל שהוא מדבר שטויות ואמר שאטלון זה זבל בלי לדעת בכלל על מה הוא מדבר, אני לא אתאמץ למצוא לו משהו. אני אפילו רוצה שהוא ייקח פנטיום... לאנשים כאלה לא מגיע שייתיחסו אל השאלות שלהם.

פורסם

היום אני סותר את עצמי אבל בגלל שאתה אח שלו וזה..... שייראה את שני הגרפים האלה ויאכל ת'לב.

יש פה הרבה מעבדים אבל שני המעבדים שהוא צריך להסתכל עליהם זה:

אינטל פנטיום 4 1.8GHz (הם לקחו נורת'ווד), וAMD ATHLON XP 1800+ שנועד להתחרות פה. (סתם תגיד לאח שלך אם הוא לא יודע, AMD ATHLON XP 1800+ עובד במהירות 1.53GHz, והוא עדיין עוקף את פנטיום 4 1.8 שעובד במהירות של 1.8GHz)

בגרף הראשון, AMD מקבל 86 ופנטיום 71 (נעגל ככה, במקום 70.9). בושה, לא? אתה יודע איזה משמעותי זה לעוד כמה שנים? הבדל של 15 פריימים? זה הבדל בין "טוב" ל"מקרטע". במשחקים זה ממש ממש ממש ממש ממש חשוב.

בגרף השני זה שימוש בתוכנה מקצועית, סתם שייראה...... גם פה, AMD מקבל 48 ופנטיום 38...... אין יותר מידי מה להגיד....

במידה והוא חושב לקחת AMD, שייקח לוח אם מבוסס KT333 וזיכרון DDR PC2700 כדי להפיק את המירב. המבחנים האלה נראה לי נעשו על זיכרון PC2100, שזה אפילו יותר איטי.

פורסם

, עוד מעט יצא doom3 שמעטים הכרטיסים שיוכלו להתמודד איתו.. אולי רק ה-Ti4600.

.

מאיפה זה בא, נראה לך הגיוני שיפתחו בהשקעה כספית כבדה משחק מחשב שיהיה מיועד לאחוזים בודדים משוק משחקי המחשב?פעולה כזאת היא התאבדות פיננסית הם יפסידו הרבה מאוד כסף.

אני משער ש DOOM3 ירוץ טוב גם על geforce2 mx אמנם הגרפיקה לא תהיה מדהימה על כרטיס חלש אבל לדעתי המשחק יפעל היטב- כי בסוף היום DOOM 3 צריך להביא כסף וכמה שיותר!!!.

כשQ3A יצא שום כרטיס גרפי לא הריץ כמו שצריך, וכנראה זה יקרה גם עם DOOM 3 .

GeForce 2 mx גם עכשיו לא מריץ משחק מודרני בצורה יציבה, אז אתה מצפה שהוא יריץ משחק שלא ידועים עליו

כמעט שום פרטים טכניים בצורה טובה?

פורסם

DOOM3 יצא בסוף השנה. אז אז (כצפוי) יצא כבר R300 של ATI שיוכל לעמוד במעמסה בכבוד וכנראה גם Oman של NVIDIA.

חוץ מזה, אין על מה להתווכח.... יוצרי המשחק אמרו שהכרטיסים היחידים כיום שיוכלו להריץ את המשחק בצורה נורמלית זה TI4400 וTI4600.... ואם הם אמרו שעל GeForce 4 MX זה יקרטע, אני לא רוצה לחשוב מה ייקרה עם GF 2 MX. אין סיכוי שזה יעבוד עליו, זה כרטיס ישן מידי.

פורסם

אני לא מאמין שדום 3 לא יעלה כמו שצריך בכל כרטיסי NVIDIA שבסיום שמם נמצא TI (כולל GF2TI).

רשמית המשחק יעבוד טוב רק על NV25 כך ש GF2TI ו GF4MX ממש לא יריצו אותו!

פורסם

רשמית המשחק יעבוד טוב רק על NV25 כך ש GF2TI ו GF4MX ממש לא יריצו אותו!

אין שום התיחסות לראדון??

ה8500LE וה8500 הרגיל

לא יריצו אותו חלק?

פורסם

אני שונא את ה4MX

בגלל הHT&L שלו ועוד כמה דברים שמציקים לי פשוט.

אני חושב שה2TI יוכיח את עצמו במבחן הזמן דווקא, וישמור על ביצועים סבירים לאורך זמן.

אבל נחכה ונראה...

פורסם

בצורה נורמלית אני משוכנע שה-Ti4400 יוכל להריץ אותו "בסדר".. גם עם רמה של Ti4600...

אבל אני מדבר על מקסימום (1600x1200) והוא מדבר על כרטיס שיחזיק כמה שנים...

בעוד כמה שנים DOOM3 יראה כמו בדיחה.. ;D

פורסם
  • מחבר

תודה שעניתם לי רק אתמול כתבתי את זה וכבר היום עניתם לי 13 תגובות :biggthumpup: :bigok: .

אבל בבקשה תפתחו ת'רד אחר לDOOM3 ובבקשה לינקים. והוא לא מתכוון לקנות northwood הוא רוצה פנטיום רגיל עם יש עדין אותם.

ואתם באמת אחלה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים