פורסם 2004 ביולי 1921 שנים יש ליMICROSOFT INTELLI MOUSE EXPLORERונקרע לי החוט שלו, אפשר לקנות חוט בנפרד?או שאני חייב עכבר חדש?(אין אחריות על העכבר)
פורסם 2004 ביולי 1921 שנים אני כמעט בטוח שיש בטח כבל מאריך לעכבר, ואם יש אז אתה יכול לאלטר איתו משהו...
פורסם 2004 ביולי 1921 שנים מחבר לא בדיוק.החלק שנקרע הוא בדיוק החיבור לעכבר עצמו ולא החיבור USB.כלומר אני לא יכול לאלתר כלום, ואני חייב כבל שמתאים לעכבר שלי ספציפית כי יש לו5 כפתורים וגלגלת
פורסם 2004 ביולי 1921 שנים חבל על הזמן - אם אין לך חוש ורקע טכני/אלקטרוניקה אל תנסה בכלל.שים 100 ש"ח וקנה חדש.
פורסם 2004 ביולי 1921 שנים מחבר נקרע החיבור עצמו כי ניסית לתקן את החיבורועכבר כזה חדש עולה 150אז חבל להוציא 150 אם אני צריך רק חוט
פורסם 2004 ביולי 2121 שנים מחבר סליחה על ההקפצה, אני צריך בבקשה את תמונה של הכבל של MICROSOFT INTELLI MOUSE EXPLORERאני צריך לחבר מחדש את החוטים למסגרת פלסטיק כזאת ואני לא יודע את הסדר שלהם יש כבר אדום ירוק לבן שחור ועוד כבל נחושת...אני חייב תמונה..לא מצאתי באינטרנט..אולי מישהו יודע איפה אני יכול למצוא?יש מצב שמישהו יצלם את העכבר שלו אולי?
פורסם 2004 ביולי 2121 שנים OK, לא הבנתי אםזה כבל PS2 או USB. אבל בכל אחד מהמצבים האלה אתה יכול לקנות איזה עכבר או מקלדתזולים, (30-40 שקל) או לקחת מאיזה מקלדת או עכבר ישנים את החוט ולהלחים מחדש. בד"כ החוטים באים בצבעיםאז זאת לא בעיה. אם זה USB, אז שוב א]שר לקנות משהו ממש זול, כמו איזה Webcam מעאפנה ב 30 שקל או לאלתרמשהו.. או שאפשר לקנות כבל USB ולגזור קצה אחד.
פורסם 2004 ביולי 2121 שנים מחבר זה כבל USB שהיו לו בעיות מגעים ניסיתי לתקן ודפקתי את העכבר, לקחתי עכברים ישנים הוצאתי מהם חלקים והרכבתי מחדש את הכבל USBכלומר את הקצר שמתחבר לעכבר עצמו, ועכשיו אני לא יכול לחבר אותו בחזרה לעכבר כי אני לא זוכר/יודע את סדר הכבליםובגלל זה אני חייב תמונה[attachment deleted by admin - 90 dayss]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.