פורסם 2004 ביולי 1921 שנים יש לי חיבור אוזניות/מיקרופון בפאנל הקדמי של המארז (איפה שנימצא החיבור יו אס בי) ורציתי לדעת אם אני יכול לחבר אותם לכרטיס קול שלי במקום ללוח אם (כי אין לי חיבור כזה בלוח) יש לי כרטיס קול אוודיג'י הראשון וכן אני יודע שמגיע לי פאנל עם האוודיג'י שכבר הדברים האלה נמצאים בו, אבל חבל שההתקן הזה בפאנל הקדמי לא יעבוד... יש למישהו מושג? או אולי בערך או שנידמה לכם שאפשר לשלב את זה איכשהו עם הכרטיס קול?
פורסם 2004 ביולי 1921 שנים יש פאנלים במארזים שיש להם בננות שמתחברות ליציאות מאחורה, את אלו אפשר לחבר לכ.קול.אם יש לך תרשים של הפינים אפשר להלחים בננות גם לחיבור השני ולחבר אותם לכרטיס מאחורה.
פורסם 2004 ביולי 1921 שנים מחבר יש לי את ההוראות שקיבלתי עם המארז שלי, ז"א איך שהחיבור של האוזינות/מיקרופון אמורים להתחבר ללוח אם אם זה עוזר[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 ביולי 1921 שנים אתה צריך להשיג שתי בננות מתאימות ולחבר אליהן את החוטים בהתאמה.בשביל זה צריך לדעת גם את התפקידים של כל מגע בבננה.
פורסם 2004 ביולי 1921 שנים מחבר רגע ואיך אני משיג אחד כזה?איך החיבור של הבננה אמורה להיות? ז"א, מצד אחד חיבור בננה נקבה ומצד שני מה?
פורסם 2004 ביולי 1921 שנים תראה מה נותנים לך בחנות אלקטרוניקה, או שפשוט תחתוך ממיקרופון ורמקולים ישנים.(זה חשוב, כי המיקרופון הוא מונו והרמקול הוא סטראיו).
פורסם 2004 ביולי 2021 שנים מחבר אהה צריך לחבר את זה ככה... וואי זה נישמע לי מסובך קצת כי אני פוחד להתעסק עם זה ואני לא רוצה להרוס את החיבור... אני חושב שאני יוותר על זה... תודה בכל אופן ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.