פורסם 2004 ביולי 1821 שנים שלום לכולם, אני מעוניין לבנות "מעגל למציאת מכונית בחניון" ואני למדתי לפני כמה שנים קצת אלקטרוניקה אבל אני לא מבין איך אני בונה את המעגל שבסרטוט... אני לא מבין בסרטוטים אז אם למישהו יש זמן בשבילי והוא יכול בבקשה להכין לי תרשים אם רשימה של חומרים שצריך ולאן כל חלק מתחבר אני ישמח.. תודה מראש, אוהד כהן. הסרטוט כאן:
פורסם 2004 ביולי 1821 שנים פה לא קצת קשה להסביר לך אולי תלך לאתר הבא ואז תנסה למצוא שם מידע בקישורים בצד ימיןwww.erez1248.up.co.il
פורסם 2004 ביולי 1821 שנים מחבר לא ממש עזר לי האתר הזה אבל תודה לך בכל מקרה..אשמח אם מישהו יציד בפני איזה רכיבים אני צריך לקנות.
פורסם 2004 ביולי 1821 שנים האמת שכול הרכיבים רשומים לך בסירטוטמשדר:פוטנציומטר(נגד משתנה) של 20Kohmנגד של 1kמקור מתח של 9V555 שמחובר כאל יציבקבל של 0.01 מיקרוקבל משתנה בין 15-450PFסליל(לא כל כך ברור בסירטוט)קבל של 47PFאנטנה שמשדרתמקלט:מדבר שרת 741נגד 1Kפוטנציומטר של 1Mohmקבל משתנה 15-450PFסלילקבל 4.7PFאנטנהלדיםונגדיםהמספרים שאתה רואה אלו הם מספרי הרגלים של הרכיביםד"א אתה יכול לקחת את הסירטוט הזה איתך לכל חנות אלק' והוא כבר ידאג להביא לך את הרכיבים המתאימיםבהצלחה
פורסם 2004 ביולי 1821 שנים ד"א אתה יכול לקחת את הסירטוט הזה איתך לכל חנות אלק' והוא כבר ידאג להביא לך את הרכיבים המתאימיםבדיוק מה שאתה צריך לעשות הכי בטוח והכי טוב ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.