פורסם 2004 ביולי 1821 שנים שלום לכולם,יש לי פנטים 4...128 ראם..דוד שלי קנה לי 2 סטיקים של ראם שנייהם של סמסונג..1 בצבע כסוף (נמצא אצלי)1צבע כחול (נמצא אצל דוד שלי מאמריקה..)האם זה יעבוד טוב???
פורסם 2004 ביולי 1821 שנים כל עוד שניהם באותו נפח, יש להם אותו מספר צ'יפים (ב RDRAM אי אפשר לדעת את זה לפי הסתכלות בגלל הכיסויי הטרמי) ושניהם באותו רוחב (16 או 32 ביט בהתאם לתמיכה של הלוח).בקיצור הם צריכים להיות זהים מבחינה אלקטרונית, ולצבע אין משמעות מהבחינה הזו (הוא לא מסמל שום דבר).
פורסם 2004 ביולי 1821 שנים נפח זה הקיבולת שלהם (MB).למשל 256MB אפשר ליצור עם 16 צ'יפים של 16MB או 8 צ'יפים של 32MB (וכו').שני הסטיקים חייבים להיות בנויים באותו אופן, אבל אתה לא יכול לראות את הצ'יפים מתחת להיטסינק אז בהסתכלות לא תוכל לדעת אם הם תואמים.
פורסם 2004 ביולי 1821 שנים אני לא מבין אבל למה לקנות סטיקים של RDRAM בנפרד, הרי הם עובדים רק בזוגות...
פורסם 2004 ביולי 1921 שנים מחבר שניי הסטיקים הם של 128 מגה.....אבל איך אני אוכל לדעת אם זה טוב ?? (כי הם לא באותו צבע..)...
פורסם 2004 ביולי 1921 שנים מחבר ה- rdram נקנה בשני מקומות שונים אחד ב-compusa ואחד במקום אחר....שנייהם של סמסונג..
פורסם 2004 ביולי 1921 שנים מנסיון יש סיכוי טוב שזה לא יעבוד ו/או שתהיה חוסר תאימויות בשלבים מסוימים בהתאמהיש מודל # על הזכרון, על אף שהזכרון מתאים בנתונים שamiram מנה מעלי הזכרון צריך להתאים מבחינת המודל הספציפי עצמו כדי לעבוד טוב או לעבוד בכלל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.