פורסם 2004 ביולי 1821 שנים אם תגידו לי למחוק אני ימחוק אוקי...אז רציתי להציע לעשות כזה דבר תחרות של מי שעושה את החריטה על הפרספקט הכי יפה .אתם מביאים ציור וכל אחד ממשתתפי התחרות צריך לחרוט את הציור בדרך הכי יפה (ולשלב את זה במארז וכל מיני דברים)ואז משתמשי הפורום יצביעו למי שעשה את העבודה הכי יפה...
פורסם 2004 ביולי 1821 שנים רעיון נחמד רק מה שמפריע לי... זה שאנשים יעשו מודינג שקובעים להםמודינג צריך לעשות עם משהו שקשור אליך, משהו שאתה רוצה במארז שלך...
פורסם 2004 ביולי 1821 שנים אני חושב דווקא שזה רעיון טוב!עריכה: כמובן שצריך לחכות עד לסיום תחרות המודינג הקיימת.
פורסם 2004 ביולי 1821 שנים מחבר אני חושב דווקא שזה רעיון טוב!עריכה: כמובן שצריך לחכות עד לסיום תחרות המודינג הקיימת.כן נכוןוהתחרות תיהיה מענינת כי כל אחד יוציא את כל מה שיש לו כדי לנצח ואז יהיו עבודות חבל על הזמן (לפחות ככה נראה לי)
פורסם 2004 ביולי 1821 שנים רעיון לא רע, רק שכפי ש Vatos-Locos ציין, אנחנו מעדיפים לשפוט לפי רעיונות ולא לפי טכניקה.בכל מקרה כבר עכשיו יש תחרות כתיבת מדריכים באתר, לאחר שהיא תסתיים נחליט על צעדינו
פורסם 2004 ביולי 1821 שנים רעיון מעולה.. אבל מה שאני חושב זה שיותר כיף לעשות משהו שאתה אוהבששונה מהאחרים בצורה/גודל/נושא.אבל בכל זאת אחלה רעיון שאף אחד לא חשב עליו. נראה לי שאני מצטרף אם תהיה תחרות כזו.
פורסם 2004 ביולי 1921 שנים מחבר הרבה בטח יצטרפו!!!בתחרות של המדריכים יש רק 5 משתתפים כי אין ממש על מה לעשות מדריך
פורסם 2004 ביולי 1921 שנים מחבר יש המון דברים לעשות עליהם מדריכים. רק צריך לצאת מהמסגרת ולקחת יוזמה....תביא רעיונות
פורסם 2004 ביולי 1921 שנים זה תחרות, חלק מהשיקולים לבחירת המנצח זה לא רק הביצוע אלה גם הרעיוןאם זה לא רעיון שלך, זה כמו שבמבחן מישהו עשה לך את כל הדרך, ואתה רק חישבת את התוצאה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.