פורסם 2004 ביולי 1821 שנים זה הביסלי בטעם גריל. הרגת אותי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111 ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D :D
פורסם 2004 ביולי 1821 שנים הרגת אותי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111 ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D :D חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח גריל זה ה"כיסוי" שמתלבש עם ברגים (לא חייב) על המאוורר וזה בכדי שלא יכנס לך האצבע לשם ואז תחפש אותה בחדר.. חתוכה. אתה יכול לעשות את הגריל מובנה על החלון של המארז עצמו
פורסם 2004 ביולי 1821 שנים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחגריל זה ה"כיסוי" שמתלבש עם ברגים (לא חייב) על המאוורר וזה בכדי שלא יכנס לך האצבע לשם ואז תחפש אותה בחדר.. חתוכה. אתה יכול לעשות את הגריל מובנה על החלון של המארז עצמו מה ?! זה לא הביסלי ?! הייתי בטוח שזה הביסלי
פורסם 2004 ביולי 1821 שנים אולי די ספאםממש בושהבכל זאת זה נראה ממש יפהאבל אני לא חושב שזה ממש שימושימה אתה תשים את זה באמצע המארז?
פורסם 2004 ביולי 1821 שנים אולי די ספאםממש בושהבכל זאת זה נראה ממש יפהאבל אני לא חושב שזה ממש שימושימה אתה תשים את זה באמצע המארז?זאת גם דעתי (לגבי כל ההודעה!)חוצמזה שהוא לא יכול לשים בתור גריל כי הוא צריך חורי ינקת\זריקת אוויר, מה שיהרוס את כל החריטה וכל מה שהוא עשה בעצם עם החתיכת פרספקט הזאת...אני גם לא רואה בזה הרבה שימוש אבל עדיין יצא נחמד
פורסם 2004 ביולי 1821 שנים מנורת לילה מגניבה שעובדת על USB מהמחשב ... רק תשים לד ultra bright כדי שזה יאיר ממש חזק , יעשה אפקט מעניין .
פורסם 2004 ביולי 2021 שנים מחבר מנורת לילה מגניבה שעובדת על USB מהמחשב ... רק תשים לד ultra bright כדי שזה יאיר ממש חזק , יעשה אפקט מעניין .כן רעיון טוב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.