עבור לתוכן

הרסיבר פולט חום בצורה מטורפת!! נורמלי?

Featured Replies

פורסם

יש לי רסיבר YAMAHA RX-V800 והיום פתאום אני מרגיש ממש משבים של רוח חמה.

שמתי מד חום ליד פתחי האוורור שלו והאוויר שיצא היה מעל 50 מעלות!!!(המד-חום לא הצליח למדוד את זה!)

זה לא מסוכן לרכיבים טמפ' כזאת? ::)

פורסם

גם הרסיבר שלי חם מאוד בטח בגלל הקיץ, הוא מקורר לגמרי פסיבית לא כמו שלך

אבל עובד אחלה למרות החום

פורסם

תנסה לבדוק בחוברת או משהו כזה, מה הטמפרטורות שהוא מסוגל לעבוד איתן.

פורסם
  • מחבר

גם שלי מקורר לגמרי פסיבית.

אתה יכול לפרט איפה בדיוק בחוברת? חיפשתי ב features וב specifications וברפרוף על כל השאר ולא מצאתי....

פורסם

זה די נורמלי

כל עוד פתחי האוורר שלו לא חסומים אז אין מה לדאוג

פורסם

לדעתי זה ממש נורמאלי ביחוד שלי בשונה ממכם יש רסיבר LUXMAN LR-2000 שיש לו צלעות קירור מעולות ורבות ובנוסף מאוורר 80 מילימטר מאחור שמוציא אויר ועדין הטמפ שלו בעבודה מאומצת גבוהות יענו הוא חם מאד וגם בעבודה רגועה הוא מתחמם באופן מורגש וכך גם ברסיבר השני שלי מסוג ימאהה AX-V340 שמתחמם בצורה ניכרת

הרסיברים אמורים להתחמם בצורה ניכרת והרכיבים שלהם בנויים במיוחד לכך גם אופן הפעולה הפיזית של מעגל ההגברה בכללי מצריך התחממות והפסדי חום לסביבה

בכל אופן אין לך מה לדאוג

והאמן לי אין לדעתי שום רסיבר או מגבר שיכול להתחמם יותר מהמגבר סטראו 4 ערוצים הישן והטוב שלי עם הצלילים המדוייקים והחיים ברמות שפעם ידעו לעשות בהספק 250r.m.s*4 של החברה PROTON שלדעתי כבר לא קיימת וחבל שאחרי לא יותר מ2 דקות פעולה שלו אתה פשוט מניח מחבת עם ביצה ותוך 2 דקות יש לך חביטה צוננת וחמה

והוא עובד ככה כבר קרוב ל 11 שנים ללא בעיות .. 8)

פורסם
  • מחבר

ומה קרה לו אחרי 11 שנים? ::)

פורסם

ומה קרה לו אחרי 11 שנים?  ::)

עדין עובד כמו חדש ;D

פורסם
  • מחבר

אה מצוין ;D

כבר ציפיתי למשהו בסגנון סבתא שלי זרקה אותו פח או המנקה נשטפה אותו :P

פורסם

אה מצוין  ;D

כבר ציפיתי למשהו בסגנון סבתא שלי זרקה אותו פח או המנקה נשטפה אותו  :P

חח איפה דברים כאילו לא זורקים ככה זה מוצר קלאסי מצויין עם צליל צלול וטיבעי ביותר זה מסוג המגברים אחי שלוקחים איתך לקבר תאמין לי.... 8)

פורסם
  • מחבר

לא חשבתי לרגע שלא, אבל ציפיתי לאיזה סיפור כזה ע"פ ההודעה הקודמת.

ולא חסרים מקרים כאלה, כמו אצל חבר שלי המנקה החליטה לשטוף את המחשב חחח(ושרפה אותו כמובן) וגם לנקות את הטלויזיה(איכשהו הצליחה לסדוק את 2 השכבות של הזכוכית בסוני 34 החדשה שלו חחחחח) :P

פורסם

לא חשבתי לרגע שלא, אבל ציפיתי לאיזה סיפור כזה ע"פ ההודעה הקודמת.

ולא חסרים מקרים כאלה, כמו אצל חבר שלי המנקה החליטה לשטוף את המחשב חחח(ושרפה אותו כמובן) וגם לנקות את הטלויזיה(איכשהו הצליחה לסדוק את 2 השכבות של הזכוכית בסוני 34 החדשה שלו חחחחח)  :P

צודק לא חסרים מקרים כאילו בכל אופן אני משתדל למנוע ולהמנע ממקרים ומאנשים מוזרים שעושים דברים כאילו ממש כמו המנקה של חבר שלך בכל אופן אין לך מה לדאוג בקשר לחימום כמו שכבר הסברתי לך ונתתי לך דוגמאות מ2 רסיברים איכותיים שלי +מגבר מקצועי ישן שלי ומוסר השכל חום יתר לא בהכרח מזיק אפילו יהיה יותר מוזר עם נגיד שמגבר עובד במאמץ והוא אינו מתחמם..

שזה כבר ניראה חשוד ולא צריך להיות ככה...ותהנה מהרסיבר שלך עצום עיניים שב על הספה הפעל את כל העסק וזהו אחי אתה בעולם אחר..אל תתעסק בפרטים שוליים ומטרידים שלא נותנים לך להנות מהמוצר שאין צורך בכלל להתעסק בהם נקודה רסיברים ומגברים מתחממים בפירוש..ואם הם לא אז זה סימן לחשוד ... :P

פורסם
  • מחבר

טוב תודה רבה לך :D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים