עבור לתוכן

הגדרת ראוטר D-link DI-624+ *עידכונים לגבי בעיות שצצו

Featured Replies

פורסם

בעיקרון הדבר היחיד שאני לא יודע מה לבחור ב wizard הוא ב Select internet connection type

יש לי 5 אופציות:

Dynamic IP address ואחריו המסך הזה

Static IP address ואחריו המסך הזה

PPPoE ואחריו המסך הזה

PPTP ואחריו המסך הזה

BigPond ואחריו המסך הזה

ISP הוא נטוויז'ן ואני משתמש ב ADSL.

פורסם

איזה מודם יש לך?

פורסם
  • מחבר

Alcatel home בגרסה השחורה הישנה שלו (8604)

פורסם

Home, אז הוא לא משודרג, כן?

תבחר ב-PPTP

תקליד בחלון הבא:

My IP: 10.200.1.1

Subnet Mask: 255.0.0.0

Server IP: 10.0.0.138

ובשלושת התאים הבאים את הפרטים שלך אצל ספקית האינטרנט (שם משתמש וסיסמא פעמיים).

פורסם
  • מחבר

Home, אז הוא לא משודרג כן.

תודה.

עובד כמו גדול :]

ד"א יש שם חלק של encryption, זה בא לשימוש בכלל? אם אפשר איזה הסבר קטן על ההצפנה הזאתי.

פורסם
  • מחבר

טוב, עוד כמה בעיות שצצו:

כל פרק זמן מסויים(לפעמים קצר לפעמים ארוך יותר) האינטרנט כאילו מתנתק, ואם ניסיתי להיכנס לאתר מסויים למשל, הוא לא יתחבר אליו ואני אצטרך לעשות כמה ריפרשים עד שהאינטרנט "יתחבר" מחדש ולפעמים הוא פשוט קופא ושום דבר באינטרנט לא זז.

בנוסף, כאשר אני מנסה להתחבר למירק למשל (במקרה ל quakenet) אני מצליח בדרך כלל (לפעמים גם לא) ואחרי כמה שניות אני מתנתק עם הודעה של [10053] Software caused connection abort ואחרי זה אני מצליח להתחבר מחדש, אבל שוב זה מתנתק (אני חושב שזה קורה רק כשאני כותב משהו או מקיש על מקש כלשהו).

אני רוצה גם להגדיר את הפיירוואל (אם הוא כבר לא מוגדר בהגדרות הדיפולט שלו) שיאפשר לי לפתוח שרת FTP על המחשב שלי, ובכלל שיחסום חיבורים לא רצויים למחשב  ;)

פורסם

קודם כל אני רוצה להדגיש שמנגנון הניתוב (NAT) זה לא פיירוול. לצערי הרבה מאוד אנשים לא מבדילים בין שני הדברים, וזה יוצר בלבול מיותר. אתה יכול לקרוא הסבר שלי על ההבדלים בהודעה פה או פה או פה...

בכל מקרה, ה-NAT פעיל by default (אחרת הנתב לא היה עובד), גם בלי שאתה תצטרך להפעיל משהו.

אם אתה רוצה לפתוח שרתים על המחשב שלך, אתה צריך להפנות את הפורט המבוקש אל הכתובת הפנימית של המחשב שלך. למשל, אם אתה רוצה לפתוח שרת FTP, אתה צריך להפנות ב-NAT את פורט 21 אל הכתובת הפנימית של המחשב שלך. יכול להיות שגם בתוכנות אחרות תצטרך להפנות את הפורט בשביל למנוע בעיות. נסה להפנות את הפורט של המירק שהוא 6667 ברוב המקרים.

בקשר לניתוקים הכלליים מהאינטרנט: האם המודם מתנתק מהסינכרון לבזק? או שהראוטר מתנתק מהחיוג לספקית? או שזה קורה רק במחשב שלך ומחשבים אחרים ממשיכים לגלוש כמו שצריך, ככה שהניתוק הוא בין המחשב לראוטר?

ובקשר ל-encryptions, תוכל לצרף תמונת מסך כדי להבהיר על מה אתה שואל?

פורסם
  • מחבר

האמת שהתכוונתי להגדרת הפיירוואל כנגד תקשורת לא רצוייה ובנפרד להגדרת הראוטר שיאפשר פתיחת שרת FTP אבל זה יצא לי באותו משפט, ככה שכנראה בילבלתי אותך.

בכל מקרה, הניתוקים הסתדרו באורח פלאים :]

לגבי הפתיחת שרת FTP, הפנתי ב NAT את הפורט הרצוי אבל עדיין כאשר אני פותח שרת וחבר שלי מנסה להתחבר הוא בכלל לא "מגיע לשרת" כאילו שהוא לא קיים. (Connection failed (Connection timed out) ).

לגבי ה encryption:

encrypt.jpg

פורסם

ההצפנה שייכת לחלק האלחוטי של הראוטר, ונובעת מזה שהוא משתמש באוויר כדי לתקשר עם חלק מהמחשבים שמחוברים אליו, ככה שכל אחד עם ציוד מתאים שיושב מספיק קרוב לראוטר, יכול לחדור לרשת שלך. WEP זה הסטנדרט הישן, וכדי להשתמש בזה אתה פשוט צריך לדאוג שזה יהיה מוגדר בדיוק אותו דבר גם בראוטר וגם בכל אחד מהמחשבים שמתחברים באלחוט. חוץ מזה, זה יוריד במעט את המהירות של הרשת.

פורסם

יש המון בעיות של ניתוקים ותקיעות עם Dlink ו-PPTP

אם אכן יש לך בעיות אתה יכול לפתור את הבעיה ע"י המרת החיוג במודם שלך ל-PPPoE

פורסם

לצערי יש לי את הנתב הזה והוא בעייתי מאוד

אני הפסקתי את הבעיות ע"י העברת הניתוב למודם והפיכת ה 624 לנקודת גישה

אם יהיו לך בעיות של ניתוקים תכתוב לי ואני אעזור לך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים