פורסם 2002 באפריל 1823 שנים לא היית מעדיף שיתחילו לשיר לנו את השיר "תנו ללפלף יד"? אני אוותר על התענוג...
פורסם 2002 באפריל 1823 שנים חבר'ה, אני מציע לכם לבקש יפה מ-KoM שימחוק את הת'רד הזה...יום אחד עוד מישהו ישלוף אותו מהארכיון וזה יהיה מביך... ;DProg.
פורסם 2002 באפריל 1823 שנים אני יכול פשוט למחוק את ההודעות שלי מהתרד הזה וזהו........מומלץ בחום! תאמין לי... :smoke:אגב, אולי ראית במקרה את הפרק בסיינפלד שבו ג'ורג' משאיר הודעות "בעייתיות" במשיבון של החברה שלו ואז מנסה בכל דרך למחוק אותן?התר'ד הזה מאוד מזכיר לי את הפרק ההוא...Prog.
פורסם 2002 באפריל 1823 שנים אני יכול פשוט למחוק את ההודעות שלי מהתרד הזה וזהו........מומלץ בחום! תאמין לי... :smoke:אגב, אולי ראית במקרה את הפרק בסיינפלד שבו ג'ורג' משאיר הודעות "בעייתיות" במשיבון של החברה שלו ואז מנסה בכל דרך למחוק אותן?התר'ד הזה מאוד מזכיר לי את הפרק ההוא...Prog.Ho m8....That's THE - SHOW!
פורסם 2002 באפריל 1823 שנים רוקפורד חכה חכה..... בשנה האחורנה גדלתי ב14 ס"מ........... נראה שזה תואם לגיל.. מה יהיה כשתסגור 18? תיגבה בעוד 18 ס"מ? אם דפקת כזאת צמיחה, סביר להניח שכבר נעצרת... אבל ניפגש בעוד 3-4 שנים, נראה.
פורסם 2002 באפריל 1823 שנים אני יכול פשוט למחוק את ההודעות שלי מהתרד הזה וזהו........מומלץ בחום! תאמין לי... :smoke:אגב, אולי ראית במקרה את הפרק בסיינפלד שבו ג'ורג' משאיר הודעות "בעייתיות" במשיבון של החברה שלו ואז מנסה בכל דרך למחוק אותן?התר'ד הזה מאוד מזכיר לי את הפרק ההוא...Prog.אני מעריץ של הסידרה אבל כנראה את הפרק הזה לא ראיתי, אבל אני זוכר את הפרק עם ההודעה המגניבה שלו במשיבון.
פורסם 2002 באפריל 1823 שנים נראה לי שאני הכי קטן בפורום 1.57 שוקל 41 ולפני 4 חודשים מלאו לי 13 שנים נ.ב אין לי עדיין שערות בבית השכי ???
פורסם 2002 באפריל 1823 שנים הממ.... אני לא קטן במיוחד: 187 סמ 82 קילו אבל גם אם אתה גבוה יותר, אני בטוח חזק יותר
פורסם 2002 באפריל 1823 שנים יש כאן עוד מישהו שמוצא את התר'ד הזה מביך בטרוף? ??? guys, אתם כנראה לא קולטים מה שאתם כותבים...: Prog.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.