עבור לתוכן

הגדרת 2 Getways על מע' הפעלה אחת

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

יש לי במחשב 2 כרטיסי רשת.

הראשון לאינטרנט והשני לרשת ביתית (מחובר לרכזת).

אני הרצתי שרת Windows 2000 Server כדי שאני יוכל לשלות על כל הפעולות ברשת של כל מחשב.

הבעיה היא שהמחשב שלי לא רואה את השרת כל עוד מכוון בהגדרות של כ.רשת של המודם Getway כשאני מוחק אותו ומכוון Getway של השרת בכ.רשת של הרשת הפנימית אז אני רואה אותו והכל עובד אבל אין לי אינטרנט, וכשאני מגדיר בשניהם את ה- Getway בהתאם אני לא רואה את השרת ויש אינטרנט!

עוד הערה קטנה: אצלי במחשב יש אינטרנט משלי וברשת הפנימית גם יש אינטרנט שכל מישמתחבר מקבל גישה לאינטרנט (ממודם אחר) כל עוד אני לא מכוון Getway של המודם בכ.רשת של הרשת הפנימית אני לא משתמש באינטרנט המשותף אבל ברצוני להתחבר כלקוח לשרת אבל אני לא יכול כל עוד יש לי כ.רשת אחר שמוגדר בו Getway!

יש פתרון כלשהו לבעיה שלי?

אשמח מעוד לפתרונות והצעות!

אם משהו לא מובן או חסר תשאלו אני יענה בשמחה!

תודה רבה מראש לכל העוזר!

פורסם

האמת שאני לא ממש מבין למה אתה מתכוון.

תאר בדיוק איך בנוייה הרשת, כמה מחשבים, איזה כרטיס רשת מחובר לאיזה כרטיס רשת, על איזה כרטיס רשת ועל איזה מחשב אתה מגדיר Gateway (וגם איזה Gateway אתה מגדיר, לאיזה כתובת).

בעיקרון, יש דרך להגדיר שני Gateways על כרטיס רשת אחד, אם זה מה שאתה שואל. בהגדרות המתקדמות שם של פרוטוקול ה-TCP/IP אפשר להוסיף Gateways כרצונך. אבל בשביל שאני אוכל להדריך אותך טוב יותר, הסבר שוב את הבעייה באופן מפורט וברור יותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים