פורסם 2004 ביולי 1721 שנים אני רוצה לחבר למארז לי מד מתח אנלוגי, השאלה איך לחבר אותו? צריך משהו מיוחד, או שפשוט לחבר את ההמולוקס את החוט של ה12V ל + של המד, ואת ה מינוס לאחת חוטי האדמה. תמונה למד אני מתכוון לחבר
פורסם 2004 ביולי 1821 שנים או שפשוט לחבר את ההמולוקס את החוט של ה12V ל + של המד, ואת ה מינוס לאחת חוטי האדמה. ואז המד יהיה על 12V קבוע.... תחבר את זה למשהו שאתה רוצה למדוד, או משהו שמשתנה. אבל בעקרון החיבור הוא פשוט כמו שציינת. (חיבור מד מתח במקביל לרכיב הנמדד)
פורסם 2004 ביולי 1821 שנים מחבר המד לא יהיה יציב על 12V כי הספק שלי לא יציב בשיט.וזה עוד הספק של Hec 300W AR-t שכל כך מעללים אותו פה בפורום.
פורסם 2004 ביולי 1921 שנים אם הוא לא יציב אז יש לך בעיה....ובכל מקרה, איך אתה יודע שהוא לא יציב? (אם עוד לא חיברת)
פורסם 2004 ביולי 2421 שנים מחבר חשבתי על רעיון חדש. אולי יש אפשרות לחבר מד אנלוגי מסוג שהוא במקום החיבור של הלד של ההרדיסק, שינתר את פעילותו של ההרד דיסק. משהו מסגנון של המוסקיטיר 2 השאלה היא, העם פשוט לחבר את המד ללוח, שהאותות שהלוח שולח ללד, ישלחו למד אנלוגי, ובמקום שהלד ידלק המחט תזוז לפי פעילות הHD. ואיזה מד אני צריך? כיוון שהלוח שולח אותות חשמליים נמוכים, אז אני יצתרך מד עם התנגדות גבוהה (אני צודק?).
פורסם 2004 ביולי 2421 שנים מד מתח תמיד בעל התנגדות אין סופית - נתק.אתה פשוט תוציא את הPLUG של ה LED ועם WIREUP תשים את החוטים של מד המתח.המתח שם בסיבות ה 3 -2 V אז תדאג שהמד יהיה עדין ולא בסקלה של עד 220 V כי אז לא תראה כמעט תזוזה.
פורסם 2004 ביולי 2421 שנים מחבר לערכתך כמה אמפר החיבור לש של ההרדיסק צורך?כי ראיתי שיש באריהב מד של 0-15 V, ואם אני ישתמש בו הסקלה בקושי תזוז.לאומת זאת יש להם מד של 3A, 10A, ו20A.
פורסם 2004 ביולי 2421 שנים אחלה רעיון בקשר למד הארדיס.ק. נראה אם אני אוכל לגנוב אותו אם אני אמצא לו מקום במארז P:אבל יש לי שאלה.. כשההרדיסק פועל זה שולח אות אחד לא כמה.. ככה ש לפי מה שאני מבין כשהוא פועל זה ישר יעוף ל100 לא ?
פורסם 2004 ביולי 2421 שנים כמו שנראה לי, כן.. כל עוד ה-HDD פועל המד יראה 100, וכשהוא לא, החוגה תהיה למטה..
פורסם 2004 ביולי 2421 שנים ללא צרכן אתה יכול לשרוף את הלוח שלך כשאתה מודד אמפרים. אז אם אתה עושה את זה עם אמפרים צריך להשאיר גם את הלד, אבל האמפרים שם ממש נמוכים כמבון תלוי בLED אבל בסביבות ה 50mA. כך שהמד של עד 5 גם לא יקפוץ הרבה. (50mA=0.05A)
פורסם 2004 ביולי 2421 שנים מחבר לא ניראה לי שאתה צודק, כי הרי הלד לא עד כל הזמן.הוא נידלק לסירוגין רק שהוא פעילף לפחות כך זה אצלי.
פורסם 2004 ביולי 2421 שנים מחבר מצאתי מדריך שמשתמש בVU meter בשביל לנתר את פעילות הHD, עושה רושם שזה עובד יפה.אבל המדריך קצת מבולגן ולא מובן.מישהו הבין מה צריך לעזאזל לעשות?http://www.gideontech.com/content/articles/205/1
פורסם 2004 ביולי 2421 שנים לדעתי לא צריך להסתבך.תקנה מד מתח של עד 5 V כמו אצלו, תחתוך את החוטים של לד ה HD ותחבר אותו למד, וזהו זה אמור לקפוץ כשהHD יעבוד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.