פורסם 2004 ביולי 1721 שנים לא היה לי כח לסנן ת'תמונות אבל הנה , חלק לא קשורים צריך לקנות עוד קצת חומרים .. תגובות :>
פורסם 2004 ביולי 1721 שנים כל מה שאני רואה פה זה:מארז ישןחלקי מחשבהמון תמונות עם קלוז אפ על בן אדם מצונזראח ערוםכלב חמודומאזדהמה אני אמור להבין מכל זה?רואים קצת לגו.. בסך הכל לא עשית כלום חוץ מהוצאת החלקים מהמארזשתסיים את הפרוייקט תראה לנו
פורסם 2004 ביולי 1721 שנים מחבר איפה המארז שבנית? הוא בבניה חח שכחתם אולי את המושג Modding.(שינוים לא? כל שינוי שיכול להיות נקרא MOD)
פורסם 2004 ביולי 1721 שנים כן שינויים זה מודינגאבל הכלב שלך זה לא מודינג, לא שמתי לב איפה המודינג במאזדה, וגם חבר שלך מרוח על כיסא לא נראה לי כמו מודינגאם זה לא צנזור ובאמת הפרצוף שלך מלא ריבועים זה יכול להיות קרוב למודינג אבל עדיין לא נראה לי מספיק חשוב לפתוח על זה תארד..
פורסם 2004 ביולי 1721 שנים כן שינויים זה מודינגאבל הכלב שלך זה לא מודינג, לא שמתי לב איפה המודינג במאזדה, וגם חבר שלך מרוח על כיסא לא נראה לי כמו מודינגאם זה לא צנזור ובאמת הפרצוף שלך מלא ריבועים זה יכול להיות קרוב למודינג אבל עדיין לא נראה לי מספיק חשוב לפתוח על זה תארד..אל תיהיה כזה... :-\נחמד מאוד אין פה הרבה מודינג רק תמונות של החומרים, אז רק תשתדל לשים תמונות קשורותמצפה להמשך....
פורסם 2004 ביולי 1721 שנים מחבר כן שינויים זה מודינגאבל הכלב שלך זה לא מודינג, לא שמתי לב איפה המודינג במאזדה, וגם חבר שלך מרוח על כיסא לא נראה לי כמו מודינגאם זה לא צנזור ובאמת הפרצוף שלך מלא ריבועים זה יכול להיות קרוב למודינג אבל עדיין לא נראה לי מספיק חשוב לפתוח על זה תארד..טוב, המרכז של האשכול הזה הוא המחשב שפירקנו ונעשה לו מארז ..אם לא בא לך להסתכל על הכלב של חבר שלי אז אל תסתכל פשוט מאוד :\|eom
פורסם 2004 ביולי 1721 שנים אין לי בעיה עם הכלב, יש לי בעיה עם כל השאר ;Dסתם, עכשיו ברצינות, אני תומך בכל מודינג וכל דבר שתעשו באמת יפה ההשקעהאבל פתחת תארד ואני לא מבין מה אני אמור לראות פה, בוא תסביר ליפירקת את המחשב מהמארז, אוקי.. בנתיים שום דבר מיוחדהתישבת על המארז הישן... ועשית כל מיני דברים עם פטיש\מברג\ענארף מה... מה עשית שם לא רואים בבירוראיפה המודינג בוא תסביר לי מה התמונות האלה באו להראות, באמת לא בקטע של עוקצנות אבל לא ראיתי פה עדיין שום דבר
פורסם 2004 ביולי 1721 שנים אני מצטער להגיד את זה אבל וואטוס צודק לשם שינוי... תערוך החוצה בבקשה את כל התמונות הלא קשורות כדי שנבין מה הולך להיות במודינג הזה (אני מניח שלא כלב ומאזדה 3)...
פורסם 2004 ביולי 1721 שנים מחבר אני מצטער להגיד את זה אבל וואטוס צודק לשם שינוי... תערוך החוצה בבקשה את כל התמונות הלא קשורות כדי שנבין מה הולך להיות במודינג הזה (אני מניח שלא כלב ומאזדה 3)... טוב ערכתי ,אבל אתה חייב להודות המזדה יפה :>
פורסם 2004 ביולי 1721 שנים חחחחחחחחחחח באמת תשנה את זה זה סתם אוסף של תמונות לא קשורות אתה יכול לכתוב פה מפרט?
פורסם 2004 ביולי 1721 שנים מחבר חחחחחחחחחחח באמת תשנה את זה זה סתם אוסף של תמונות לא קשורות אתה יכול לכתוב פה מפרט? Pentium 2 366 MHz (66*5.5) @ 458 MHz (83*5.5) לוח אם לא מוכר, אך ראיתי עליו סמל של ChainTech 64Mb Sd Ram 133Mhz GeForce 2 Inno3D 400Mx 64Mb 4Gb Hd =]
פורסם 2004 ביולי 1721 שנים טוב קצת מאוחר בשביל זה והאמת לא יודע אם זה מה שמורישני התכוון אליו אבל בהרבה worklog-ים באתרים כגון bit-tech ההתחלה היא פשוט הצגה של הרעיון של הפרוייקט ורכיבי החומרה שיהוו את המערכת.. שוב לא יודע אם זאת היתה הכוונה אבל זה יכול להיות אחלה סיפור כיסוי בשבילך morishani עריכה: אה ובהצלחה עם הפרוייקט ;D
פורסם 2004 ביולי 1721 שנים מחבר טוב קצת מאוחר בשביל זה והאמת לא יודע אם זה מה שמורישני התכוון אליו אבל בהרבה worklog-ים באתרים כגון bit-tech ההתחלה היא פשוט הצגה של הרעיון של הפרוייקט ורכיבי החומרה שיהוו את המערכת.. שוב לא יודע אם זאת היתה הכוונה אבל זה יכול להיות אחלה סיפור כיסוי בשבילך morishani עריכה: אה ובהצלחה עם הפרוייקט ;D ;] בהחלט WorkLog. אהמ, תודה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.