עבור לתוכן

אוזניות ב 100$ בארה"ב. Sennheiser 570 or 515

Featured Replies

פורסם

הבעיה היא שבתקציב המוגדר שסיפקתה ישנן מספר אוזניות לא רעות בכלל אשר ההבדל היחיד בינהן הוא מאפיין הצליל ולא דווקא איכות הצליל.

אם אתה שואל אותי, אני הייתי הולך על grado's אם כבר אתה(אבא) תגיע לארה"ב במסגרת התקציב הנוכחי.

פורסם
  • מחבר

אולי לא הבהרתי את זה מספיק טוב, אבל אבא שלי נוסע בענייני עבודה ולא יהיה לו ממש הרבה זמן לשוטט בין החנויות, ככה שהחנות היחידה שממנה הוא יוכל לקנות היא circuitcity שבה מוכרים רק את ה sennheiserים שציינתי.. ככה שהבחירה היא ביניהם לצערי הרב..

פורסם

תגיד לי, אבא שלך נוסע לארצות הברית ליומיים?!

מה הבעיה להזמין באינטרנט?! סך הכל בערך 8$ למשלוח Fedex 2nd Day(לבטוח אבל איזה מישלוח יש לאודיו קיובס).

ומי בכלל קונה אוזניות בחנות מחשבים?! זה כמו לקנות כרטיס מסך (איכותי) בחנות "מחשבים" כגון באג....

בכל מקרה, מצדי תלך על הסניהזר 515, רק אל תתפלא לגלות שהן יעבדו לך חלש(לפחות "לפוצץ לך ת'אוזניות" לא תוכל... ::) ).

פורסם
  • מחבר

טוב אחי, נראה לי ששכנעת אותי. ;)

נכנסתי עכשיו לaudiocubes ומסתבר שמשלוח לישראל עולה רק 12$ ככה שזה בכלל לא נורא. השאלה היא רק האם יחייבו אותי במשהו במכס, יש לך מושג?

ועוד משהו בעניין ה A500 - איך הן מבחינת נוחות? כי יש לי נטיה לשבת הרבה שעות עם אזניות אז זה מאוד חשוב לי. בזה אני דוקא יודע שsennheiser מצטיינים..

פורסם

לי יש את הA900 שהם בנויות כמו הA500 והם מאוד מאוד נוחות.

גם אני הזמנתי מaudiocubes וביקשתי מהם שישלחו לי את האוזניות בתור מתנה ככה שאני לא ישלם מכס. הם היו מאוד נחמדים והם עשו את זה ולא שילמתי אגורה מכס.

פורסם
  • מחבר

ואלה, רעיון טוב. רק תגיד - דיברת איתם ב email על זה או שפשוט ביקשת מהם בהערות של ההזמנה?

פורסם

אני שלחתי EMAIL שאני רוצה לעשות את זה והם אמרו לי להגיד את זה בהזמנה :P

פשוט תרשום את זה בהערות והם יעשו לך את זה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים