עבור לתוכן

אוזניות ב 100$ בארה"ב. Sennheiser 570 or 515

Featured Replies

פורסם

היי, אבא שלי נוסע לארה"ב בעוד כמה ימים ורציתי שהוא יקנה לי שם אזניות.

התקציב הוא 100$. אני לא מבין גדול בתחום, אבל אני יודע ש sennheiser נחשבת לאחת המובילות, והדגמים שלהם בתקציב הזה הם ה HD570 וה HD515.

בנוסף, לחבר שלי יש את ה HD590 שדי אהבתי, והבנתי שהן די דומות ל 570.

אז השאלה שלי אליכם היא איזה דגם עדיף ומדוע. ואולי בכלל יש אזניות של חברה אחרת באותו תקציב שכדאי יותר לקנות...

האזניות יתחברו לרוב למחשב(Creative SB Live 5.1) וישמשו למשחקים מוזיקה וסרטים (די מכסה את כל האפשרויות, הא? :) ).

תודה רבה!

פורסם

הסנהיזר (כל ה HD5XX והHD6XX) לא מתאימות לך בגלל שהן עם נצילות נמוכה והן צריכות הגברה כדאי לנצל את מלוא הפוטנציאל שלהן וכדאי להישמע נומרמאלי(בלי הגברה הן ישמעו ממש חלש).

בשבילך האוזניות הכי טובות יהיו ה Audio Technica ATH A500 ב110$ ב www.AudioCubes.com(אגב האוזניות של אודיו טכניקה הן ביבוא בלעדי של אודיו קיובס).

או יש לך גם את ה SR125 של Grado שאתה יכול למצוא במחיר טוב בfroogle.

הן אומנם מכוערות, *לא נוחות והן **פתוחות לגמרי, אבל אם יותר חשוב לך האיכות במוזיקה, אלו האוזניות בשבילך!

הן נחשבות לאוזניות ממש מצויינות במוזיקה, וטובות כללית.

*אבל אם יש לך כוח , את העיניין הזה זה אפשר לתקן, כמו שכמה עשו פה: http://headwize.com/projects/showfile.php?file=grado_prj.htm

**שזה אומר שכל מה שאתה שומע שומעים באוזניות אנשים מסביבך יכולים לשמוע בבירור, ואין בכלל בידוד מהסביבה ואם יש רעש סביבך הוא יכול להפריע לך.

עוד אפשרות, הן ה Sennheiser HD280Pro ב100$ בwww.Headphone.com (אולי אפשר למצוא אותן ביותר זול).

כעיקרון זה הכל. אני לא יכול להמליץ לך אישית על אחד מהאוזניות האלה- אם אתה רוצה דעה יותר מפורטת מאנשים ששמעו את כל האוזניות האלה(יש מספיק כאלה), תחפש תראדים(צריך להירשם קודם כדי לחפש) בHead-fi.com, או פשוט תפתח תראד ותשאל על זה.

פורסם

ATH A500 הם 64 אוהם, שזה גבוה מדי בשביל אוזניות ללא הגברה.

מצד שני יש את הSR-125 כמו שאמרת.

גם אני חושב לקנות אותם.

צגידו כמה חזק שומעים מסביב באוזניות פתוחות?

משהו שיכל להפריע בבית אם אני ישמע בווליום גבוה או שסתם מי שעומד בחדר יכל לשמוע מה שאני שומע?

פורסם

תחשוב.. הרמקול שתי מילימטר מהאוזן שלך. אם ישמעו בכל הבית אז דיי הגיוני שהאוזניים שלך יתפוצצו אם זה יהיה כל כך חזק.

אוזניות פתוחות פשוט אממ.. פתוחות. ישמעו בחדר אבל לא ממש חזק. לעשות דיסקו אם זה אתה לא יכול :P

פורסם

הסנהיזר (כל ה HD5XX והHD6XX) לא מתאימות לך בגלל שהן עם נצילות נמוכה והן צריכות הגברה כדאי לנצל את מלוא הפוטנציאל שלהן וכדאי להישמע נומרמאלי(בלי הגברה הן ישמעו ממש חלש).

בשבילך האוזניות הכי טובות יהיו  ה Audio Technica ATH A500 ב110$ ב www.AudioCubes.com(אגב האוזניות של אודיו טכניקה הן ביבוא בלעדי של אודיו קיובס).

או יש לך גם את ה SR125 של Grado שאתה יכול למצוא במחיר טוב בfroogle.

הן אומנם מכוערות, *לא נוחות והן **פתוחות לגמרי, אבל אם יותר חשוב לך האיכות במוזיקה, אלו האוזניות בשבילך!

הן נחשבות לאוזניות ממש מצויינות במוזיקה, וטובות כללית.

*אבל אם יש לך כוח , את העיניין הזה זה אפשר לתקן, כמו שכמה עשו פה: http://headwize.com/projects/showfile.php?file=grado_prj.htm

**שזה אומר שכל מה שאתה שומע שומעים באוזניות אנשים מסביבך יכולים לשמוע בבירור, ואין בכלל בידוד מהסביבה ואם יש רעש סביבך הוא יכול להפריע לך.

עוד אפשרות, הן ה Sennheiser HD280Pro ב100$ בwww.Headphone.com (אולי אפשר למצוא אותן ביותר זול).

כעיקרון זה הכל. אני לא יכול להמליץ לך אישית על אחד מהאוזניות האלה- אם אתה רוצה דעה יותר מפורטת מאנשים ששמעו את כל האוזניות האלה(יש מספיק כאלה), תחפש תראדים(צריך להירשם קודם כדי לחפש) בHead-fi.com, או פשוט תפתח תראד ותשאל על זה.

החנות שהזכרת עושה משלוחים לארץ?

פורסם

audiocube עושים משלוחים במחירים נורמלים (בסביבות ה20$)

בקשר לשניה אני לא ידוע..

פורסם
  • מחבר

קודם כל, תודה רבה על ההסבר המפורט :)

מזמן לא ביקרתי פה בפורומים ונחמד לראות שעדיין יש אנשים ששמחים לעזור.

עכשיו, הבעיה היא שאני לא מתכוון להזמין את האזניות מאיזה אתר או משהו, אלא אבא שלי שנוסע לארה"ב יקנה אותן. לצערי, הוא יוכל לבקר רק בחנות מאוד מסוימת (circuitcity), והבחירה שם היא בין ה HD570 לבין ה HD515...

מה שאמרת על זה שהן לא מתאימות למחשב בגלל הנצילות הנמוכה נשמע אמנם הגיוני, אבל גם קצת מוזר כי ממה שהבנתי מחבר שלי ה 590 דוקא הולכות מצוין כשמחברים אותן למחשב..

פורסם

אודיו קיובס עושים משלוח לארץ ב20$, וheadphone.com עושים ב30$.

יש מצב שתצטרך קודם לדבר איתם(עם Headphone.com) במייל ורק אז להזמין כדאי שהם ישלחו את זה לארץ. פעם אחרונה שבדקתי לא היה להם את זה בברירת המחדל, אבל הם כן שולחים לישראל(דיברתי איתם פעם במייל).

והאודיו טכניקה יהיו בסדר גמור . 64 אוהם זה לא כזה גבוהה- בכלל לא!

פורסם
  • מחבר

רגע, רגע, רגע.

47, כשדיברת על נצילות, התכוונת לאימפדנס (התנגדות)?

כי אם כן, אז בעניין הזה אין למעשה הבדל בין ה A500 לבין ה HD570, כי בשניהם האימפדנס הוא 64, לא?

פורסם

למה לא לקנות באינטרנט?!

ב www.Headphone.com הם עושים משלוח ב8$(בתוך ארצות הברית) של Fedex 2nd Day שזה ממש מהר- אבא שלי כשהיה בארצות הברית הזמין את הBeyerdynamic DT931(שיש לי עכשיו ;D) והן הגיע אליו המהירות תוך ימים בודדים.

ואני בטוח שגם לאודיו קיובס יש משלוחים מהירים.

ואין מה לפחד מהזמנה באינטרנט(אם זה הבעיה)- זה שני אתרים שהרבה מאוד אנשים הזמינו מהם- אפילו אוזניות ב 4K$- ותמיד קיבלו שירות מצויין.

פורסם

תחשוב.. הרמקול שתי מילימטר מהאוזן שלך. אם ישמעו בכל הבית אז דיי הגיוני שהאוזניים שלך יתפוצצו אם זה יהיה כל כך חזק.

אוזניות פתוחות פשוט אממ.. פתוחות. ישמעו בחדר אבל לא ממש חזק. לעשות דיסקו אם זה אתה לא יכול :P

תודה.

פורסם

damn it, אתה מגיב מהר מדי! :P

בכל מקרה, אכן ל570 יש 64 אוהם היתנגדות, אבל אני דיי בספק לגבי האיכות שלהן. תחפש בhead-fi מה אנשים אומרים עליהן...

פורסם

קיצור, מבדיקה קצרה בהד-פיי, רוב השאנשים שם ממש שונאים את ה570.

Even unamped the HD580 crushes the HD570 in just about every audio aspect

.

they are harder to drive than the 580, and on top of that they sound only barely better than a (Bose)Triport..

.

They need a powerful amp, otherwise they sound terrible. With a good amp, they sound mediorce, whith highly overempasized bass, recessed mids, and scratchy highs

למרות ההיתנגדות הנמוכה הן מאוד צריכות הגברה(אפילו יותר מה580), וגם אז, הן לא ממש טובות...

פורסם
  • מחבר

טוב, אז נראה לי שאני אלך על ה HD515.

עם כל הכבוד ל A500, הם יעלו לי בערך 30-40$ יותר בגלל המשלוח מחו"ל ונראה לי שאני פשוט אסתפק במה שיש ל 515 להציע..

פורסם
  • מחבר

במחשבה שניה - אני יכול להשיג גם את ה HD212 ב 60$ ו HD497 ב 70$.

אז אם להתחשב בזה שאני לא ממש אודיופיל, מה הכי משתלם?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים