עבור לתוכן

המחשב נתקע בלי סיבה

Featured Replies

פורסם

אוקיי , אתמול , חזרתי מהעיר , וראיתי שהמחשב שלי תקוע , טוב, אמרתי נעשה ריסט , עשיתי ריסט , ובום! , הוא נתקע בבוטסקרין , ניסיתי כמעט הכל , להוציא כרטיס מסך\להחליף , לבדוק את הכרטיס במחשב אחר , בדקתי את ההארדיסק, החלפתי זיכרונות , אפילו החלפתי את החיבורי IDE על הלוח , שום דבר לא עזר , הוינדוס לא עולה(לעומת זאת שאני מחבר את ההארדיסק שלי אצל אח שלי שיש לו אותו לוח , הוינדוס עולה ועובד נפלא...) , בקיצור , מה שנשאר זה לבדוק את הלוח ואת המעבד... , יש הצעות?

עוד דבר שניסיתי הוא להתקין את הוינדוס מחדש , אז הכנסתי דיסק עם בוט , ושהוא גומר להעתיק קבצים ורושם "setup is starting windows" בהתקנה הראשונה שבוחרים באיזה מחיצה להתקין ואיזה מחיצה לפרמט והכל , גם שם הוא נתקע , זה אומר שגם פורמט אני לא יכול לעשות\להתקין וינדוס...

אני הולך על בעיה בלוח... , יש הצעות?(יש לציין שהלוח חדש , לפני שבוע הוא נקנה...)

פורסם

מהניסיונות שלך אפשר לשאר שזה הלוח כי לא נשאר עוד משהו..

אבל למה שהלוח ילך ככה סתם?

עשית לו משהו? אתה בOC?

פורסם
  • מחבר

אבל הכל עובד בהתחלה , הביוס בסדר , הוא עושה פוסט , עוד משהו מוזר , שאני מוציא את הסידירומים ונותן לו לזהות רק את ההארדיסקים , הוא לא עושה פוסט...

וכן עשיתי אוברקלוק קטן למעבד , אבל בטח ובטח שזה לא נקרא לעשות אוברקלוק ללוח כי הלוח עמיד לפי היצרן עד 200באס , ואת שלי שמתי על 143... :P

פורסם

אולי אם תירגע קצת עם האוברקלוק שלך, זה לא יקרה...

פורסם
  • מחבר

שגיא , עשיתי אוברקלוק למעבד , הלוח אפילו לא מיצא חצי ממה שהוא יכול... , יענו , אין קשר לאוברקלוק ולזה שהלוח נתקע... , יש עוד הצעות חוץ מלומר שטויות?

מחר אני ינסה להעביר את המעבד שלי לאח שלי... וההפך..

פורסם

באמת...  ::)

לא עשית אוברקלוק רצחני לכ' המסך שלך (בהנחה שאתה עם ה"סופר" 5200)? לא אתפלא אם הוא הגורם לתקיעות שלך...

פורסם

תוריד את כל האוברקלוק שעשית לכל דבר שקיים אצלך (מעבד, זכרונות, לוח וכרטיס מסך) חזרה לדיפולט...

פורסם
  • מחבר

כרגע יש לי 9600פרו , ה5200 על המחשב של אח שלי נח בשקט על מהירויות הגיוניות עם קירור סטוק...250/400 @ 300/520(ללא מוד מתח לזיכרונות כרגע)

הכרטיס היה באוברקלוק קטן , אבל הכרטיס בסדר , גם זה נבדק... הוא היה על :

400/600 @ 488/680

פורסם

ומה בקשר לאוברקלוק למעבד?

אולי תבדוק אם המתחים למעבד/זכרונות/לוח השתנו בצורה כלשהי בביוס..

פורסם
  • מחבר

איפסתי את הביוס כבר יותר מ4 פעמים והכל על מהירויות סטוק...

פורסם

תתחיל עם המעבד ותוסיף רכיב רכיב. בתצוגת הפוסט (התצוגה על הלוח)הוא צריך לעבור על עוד קוד כל פעם שאתה מוסיף רכיב. אחרי שהוספת את הכל הוא צריך לסיים ב FF כלומר FULLY FUNCTIONAL.

אם הכל עולה עד לבוט ואתה מקבל את הביוס, אז אולי הבעיה היא עם ההרדדיסק או הבקר IDE. אולי אחד הגאמפרים שלך עף מההרדיסקים. אולי בביוס ה IDE לא מוגדר כמו שצריך.

פורסם
  • מחבר

אתה לא מבין אותי , אני גם לא כזה אידיוט , המחשב מגיע לFF , תמיד , אבל שהבוט סקרין עולה , הוא פשוט נתקע , הוא לא מתרסק או משהו , נתקע!

לא מגיב... , אני עושה ALT+CTRL+DLT וזה לא עובד... \ יענו תקוע לגמרי , רק ריסט עוזר... , גם לנסות לכבות אותו לא עוזר , אם אני רוצה לכבות אותו אני צריך ללחוץ 5שניות...

הקיצר , מחר אני יקח את המעבד שלי וישים על הלוח של אח שלי , אם זה עובד , אז אני גם יקח את ההארדיסק , כרטיס מסך , ספק , זיכרונות , ואני ינסה גם את זה... , לא עובד(טוב זה כבר לא הגיוני כל כך) , בכל זאת , זאת נראית לי כמו בעיה בלוח , הבקרי IDE נראים לי בסדר...

וההארדיסק בסדר כי בדקתי אותו על המחשב של אחי.. , בדקתי הכל על המחשב שלי ושל אח שלי , הכל בסדר , הדברים היחדים שלא בדקתי זה מעבד ולוח וספק... , אני יבדוק אותם מחר.

פורסם

מזאת אומרת נתקע? רושםverifying dmi pool data ונתקע בלי לעשות בוט מפלופי/סידירום?

זה קרה לי פעם וזה היה הלוח אחרי שהוחלף זה הסתדר

פורסם

ניסית לעשות repair ל- windows?

פורסם
  • מחבר

אוקיי , בדקתי בשלושה לוחות שונים את המעבד(הלוח הישן של MSI , הלוח של אח שלי , והלוח שלי) , בכולם אותה הבעיה , משמע- המעבד הוא הגורם לבעיה , כן , גם אני הייתי מופתע , אבל זאת האמת.

עכשיו צריך להתעסק עם אייבורי ה***** :(

ד"א : אף אחד עדיין לא הבין מה הבעיה , הוא מגיע לבוט סקרין של הוינדוס , ופשוט נתקע! , המחשב לא מגיב , חוץ מריסט או להוציא מהספק את החשמל , אין שום דרך לעשות לו משהו... , לעשות repeir גם אי אפשר כי כמו שאמרתי , לפני שהוא בכלל נכנס לתפריט , שהוא רושם setup is starting windows , הוא נתקע לגמרי באותה צורה...

מקווה שהבנתם את הבעיה עכשיו , זה נורא מוזר , למה תמיד כל הדברים הכי מוזרים בעולם קורים לי , המעבד עושה פוסט אבל לא מעלה וינדוס , והיה פעם שההארדיסק זוהה ועבד והעביר את כל הקבצים , אבל לא רצה להעלות וינדוס... :P , נמאס לי כבר... , אני צריך קצת יותר מזל...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים