עבור לתוכן

שתי בעיות: טמפרטורת המעבד\מערכת וקצב ריענון במסך

Featured Replies

פורסם

אז ככה, יש לי:

Athlon Xp 1600+ (עם המאוורר הרגיל שאיתו הוא מגיע Spire)

Radeon 9600 Pro 128 MB ו-Catalyst 4.7 מותקן.

CTX PR705F

Gigabyte 7vtxe

Windows Xp

קצב הריענון שלי כרגע הוא H: 48.5KHZ ו-V:60.3HZ ברזולוציה של 1024X768. כשאני מנסה לשנות את קצב הריענון לקצב המקסימלי של המסך שלי דרך ה-Windows הוא מראה לי שהמסך עובד כרגע על 200HZ. הקצב המקסימלי שלי ברזולוציה הזאת הוא 100HZ. לא משנה לכמה אני אשנה אותו ב-Windows הוא תמיד יעבוד על אותו קצב נמוך (60.3). ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש את הדרייבר וזה לא עזר...

בעיה נוספת שלי היא שהטמפרטורות לפי ה-BIOS הן CPU: 59 System: 50. לאחר שפתחתי את המארז משני הצדדים הטמפרטורות ירדו ב-4 מעלות כל אחת CPU: 55 System: 46. בעיה נוספת שיש לי, שולית יחסית, שלא רציתי לפתוח בשבילה נושא חדש היא מנוע חיפוש שנדבק לי למחשב, הוא מופיע מצד ימין למטה ב-Task Bar. הוא קורא לעצמו My Search Bar ולא ניתן להסיר אותו ב-Add\Remove Programs. אני צריך גם אם אפשר Refresh Fix Tool של ATI (חיפשתי ולא מצאתי...)לתיקון קצב הריענון במשחקים אחרי שהבעיה תיפתר ב-Windows ובכלל...

תודה מראש !!!

פורסם

עד כמה שזכור לי את ה FIX TOOL תוכל למצוא במדור ההורדות, במידה ולא, גוגל יעזור לך

אתה יכול להכנס למאפייני תצוגה בלשוניות הדרייברים יהיה לך DISPLAYS שמראה לך את כל המסכים שמחוברים למחשב

ברגע שלחץ על מסך מסויים (בשורה העליונה של הכפתור) אתה תכנס למאפייני DDC

תשנה שם את ה מקסימום רזולוציה ומקסימום ריפרש לאותה הרזולוציה, ותעשה ריסט.. זה אמור להתאפס להגדרות האלה

בקשר לחיפוש, תחפש בdownloads.com תוכנה בשם "spybot search and destroy" זה אמור לעזור לך..

הטמפרטורות שלך לא הכי טובות אבל עם מעבד כמו שלך וטמפרטורות של ארץ ישראל.. אין הרבה למה לצפות

תנקה אבק תסדר חוטים תוסיף מאוררים למארז אם אין לך זרימת אוויר טובה כרגע, וזהו... אל תיבהל (:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים