פורסם 2006 באפריל 2919 שנים מחבר מה המצב חברים ?! כן אני יודע חלקכם יגידו "טוב שנזכרת", אבל זה מה יש . בקיצור צבעתי את כל המארז עד חלקיקיו הקטנים בצבע שחור מבריק, היגעתי לתוצאות שמספקות אותי מאוד ואני דיי מרוצה המחשב נראה פיצוץ, אבל עוד לא גמור. פירקתי את המארז לחלקיקיו הקטנים על מנת לצבוע אותו בקלות ובאיכות הכי גבוה שאני יכול. בקיצור תגידו לי מה אתם חושבים : ככה המארז נראה אחרי הצביעה ולפני ההרכבה שלו : פאנל אחורי מפורק - פאנל עליון + חור ל 120 מ"מ - הגג - הרגליים המבריקות של המארז - הפאנל של יציאות הכרטיסים - דלת ימנית + חלון - חריצי 5 אינץ' חדשים מאלומיניום + הכנה ל 2 פאנבאסים - פאנל קידמי שקסי ביותר - הפאנל חצי מורכב עם מאוררים - עיגולים מאלומיניום לפאנל הקימדי נעשו במכונת ה CNC - דלת שמאלית של המארז + אפקט מראה מדהים - DVD NEC + אפקטס מראה - אוקיי זה בנתיים הכל מקווה שנהנתם. חשוב לציין כי הפרויקט עוד לא גמור. יש עוד מספר דברים שצריך לעשות: 1. צריך לסיים להרכיב את המארז. 2. לסיים לעשות את הפאנבאסים . 3. להרכיב מסך LCD בפאנל הקידמי. 4. לקנות מאוררים אלומיניום. אגב האם מישהו יודע מאיפה אני יכול לקנות מאווררי אלומיניום בגדלים 80,92,120 מ"מ ? 5. לחרוט ציור על החלון. 6. להרכיב תאורה במארז. אז ייאללה תגובות .
פורסם 2006 באפריל 2919 שנים חיייייייייי טוב שלא עברה שנה וחצי ככה...קבל ח"ח עצבני, אני יודע עד כמה ל AOPEN יש מראה מצועצע ופלסטיקה זוועתית,נתת לו מראה הרבהההההה יותר יוקרתי ומרשים, באמת שינוי מדהים.
פורסם 2006 באפריל 2919 שנים בעעעע תקטין את התמונות (בבקשה :... אבל גם זה יותר טוב... ) עכשו אני יכול להגיד כל הכבוד על העבודה רק.... יותר מידי מבריק לפי דעתי... אני בטוח שאתה מרוצה מהתוצאה ;D
פורסם 2006 במאי 319 שנים וווואווווו :yelclap: עשיתי גם הכל שחור אצלי עכשיו אני עושה פלסטיקים בצהוב כי השחור לא יוצא טוב על פלסטיק אז צריך צבע מיוחד לפלסטיק
פורסם 2006 במאי 1019 שנים מחבר היי. חזרתי לזמן קצר הביתה(בסוף השבוע יהיו עדכונים גדולים יותר), בנתיים זה כל מה שהספקתי לאסוף במארז, כמו שאתם שמים לב יש עוד להרכיב חריצי 5 אינץ' ולקנות עוד גרילים ולהרכיב פאנבאסים, בקיצור עוד יש עבודה. עכשיו אני באמת צריך את עזרתכם- אני מחפש מאוררים מאלומיניום בכל הגדלים. מאיפה אני יכול לקנות כאלה בארץ ?? הכוונה למאוררים כאלה : ואם למישהו יש רעיון מקורי לחריטה על גבי החלון מוזמן לחלוק איתי את הרעיונותיו. והנה התמונות (מצטער על האיכות פשוט אין לי זמן להתעסק עם זה בגלל הלחץ בזמן)-
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.