פורסם 2004 בדצמבר 1420 שנים אחי , בחיים שלי לא ראיתי כאלו חורים מדוייקים , ח"ח על העבודה , המשך כך! , פשוט מדהים...
פורסם 2004 בדצמבר 1420 שנים מחבר תודה לכולם על התגובות המעודדות !.מחר אני מסיים את הצביעה של הדלתות ואפרסם את התמונות.
פורסם 2004 בדצמבר 1420 שנים יש לך ניסיון קודם, באיזה מדריך השתמשת אם השתמשת או שסתם התאמת עד שיצא משהו טוב והתחלת לחתוך מעולה??ועוד פעם אני שואל..מאיפה קנית את הבונדו ובכמה?
פורסם 2004 בדצמבר 1420 שנים מחבר יש לך ניסיון קודם, באיזה מדריך השתמשת אם השתמשת או שסתם התאמת עד שיצא משהו טוב והתחלת לחתוך מעולה??ועוד פעם אני שואל..מאיפה קנית את הבונדו ובכמה? אין לי ניסיון קודם, לפני שהתחלתי לחתוך חתכתי איזה חור קטן במארז ישן שיש לי ראיתי שיוצא לי בסדר וישר הלכתי לחתוך את המארז... אני פשוט מנסה לחתוך ישר וזה יוצא ישר פחות או יותר ... וזהו ... בונדו קניתי ב AUTO DEPOT ב 50 שח . ושוב תודה לכולם , אם יש עוד שאלות תשאלו.
פורסם 2004 בדצמבר 1420 שנים כול הכבוד אחי אחלה עבודה נקייה ויפה רק איך איך הדסקיות לא נשברות לך על איזו מהירות אתה ?
פורסם 2004 בדצמבר 1420 שנים מחבר דיסקיות לא נשברות לי (נשברה לי רק פעם אחת, אבל נראה לי היא היתה פגומה) וכשאני חותך ברזל אז אני עובד על המהירות המקסימלית.
פורסם 2004 בדצמבר 1420 שנים דיסקיות לא נשברות לי (נשברה לי רק פעם אחת, אבל נראה לי היא היתה פגומה) וכשאני חותך ברזל אז אני עובד על המהירות המקסימלית.מוכשר ביותר!!!,בחיים שלי לא ראיתי דיוק כזה...!!!!!זה לא "קצת מסוכן" לעבוד דרמל על המהירות המקסימלית בזמן של חיתוך ברזל?ואני עדיין מחכה לתשובה בפרטי [5 חודשים!!!!]..
פורסם 2004 בדצמבר 1420 שנים מחבר עבודה מעולה, החתיכה פשוט מדויקת וישרה.!! קרעת אותי פה... מוכשר ביותר!!!,בחיים שלי לא ראיתי דיוק כזה...!!!!!זה לא "קצת מסוכן" לעבוד דרמל על המהירות המקסימלית בזמן של חיתוך ברזל? ואני עדיין מחכה לתשובה בפרטי [5 חודשים!!!!].. כן זה קצת מסוכן, אבל מה לא עושים בשביל טיפת אדרנלין בקשר להודעה בפרטי, לצערי אני לא יודע על מה אתה מדבר התיבה שלי ריקה :\ מוזר... בקשר לאיפה אפשר לקנות את המארז, אז אני אגיד לכם שככל הנראה כבר אין אותם בארץ. רק חבל שכשהמלצתי עליהם בפורומים כשהם היו זמינים אף אחד לא התייחס. ושוב תודה על התגובות עריכה : חבר'ה אני רוצה לחרוט ציור על החלון שאני אקנה, אבל הבעיה היא שאין לי מושג מה לחרוט... אולי יש לכם רעיונות? מחפש ציור שיתאים לצבע שחור ....
פורסם 2004 בדצמבר 1420 שנים תאמין לי,גם אנילא זוכר בדיוק על מה מדובר ...עזוב....לא חשוב... --- הנה תמונה שאני חושב שהיא תתאין לחריטה: באג=bug ע"פ השם משתמש... את החריטה אני ממליץ להאיר בכחול/ירוק...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.