פורסם 2004 ביולי 2121 שנים LOLזה בעצם משלים חורים כל מיני במארז....איליה יצא לך בןןןןן זונה.....הייתי יודע שיש לך כזה כישרון הייתי שוכר אותך לעשות לי את החור 120 מ"מ שיצא קצת עקום :-\
פורסם 2004 ביולי 2121 שנים אחי איזה כתה אתה באורט רחובות כי גם אני לומד שם.. אני עולה לי"א.. ואם אתה כבר מרחובות אז אולי אני אשכיר אותך לעשות לי חלון :< או לפחות שתלווה לי את הדרמל.
פורסם 2004 ביולי 2121 שנים לא ידעתי שיש אנשים מרחובות..אני לומד בקציר...באג יצא לך יפה מאוד תמשיך ככה ותענה לי בפרטי.......
פורסם 2004 ביולי 2121 שנים קצת קשה לראות אותך מתעלל במארז היפה הזה ;Dתפרסם לנו תמונות לארח הצביעה כי הבונדו מתחיל להדאיג קצת אנשים לגבי הצבע..
פורסם 2004 ביולי 2121 שנים פשששש רחובות כבוד!!! אני גם מרחובות אגב למדתי בקציר פעם...טוב בכל מקרה אחלה עבודה אני בדיוק מתכנן מוד עצבני למארז שלי יש מצב לקצת עזרה? מי בא לעשות מפגש מודינג ברחובות?
פורסם 2004 ביולי 2121 שנים מחבר אחי איזה כתה אתה באורט רחובות כי גם אני לומד שם.. אני עולה לי"א.. ואם אתה כבר מרחובות אז אולי אני אשכיר אותך לעשות לי חלון :< או לפחות שתלווה לי את הדרמל. מי אמר לך שאני מאורט? אני מדה-שליט. לא ידעתי שיש אנשים מרחובות..אני לומד בקציר...באג יצא לך יפה מאוד תמשיך ככה ותענה לי בפרטי....... לא להלחץ אני יענה לך . ואמרתי לך שיש דיי הרבה אנשים מרחובות... מה שאי-אפשר להגיד על חנויות מחשבים נורמליות ברחובות!!(אין חנות מחשבים אחת ברחובות שמוכרת לדים!! הרוב גם לא יודע מה זה אומר!! ) קצת קשה לראות אותך מתעלל במארז היפה הזה תפרסם לנו תמונות לארח הצביעה כי הבונדו מתחיל להדאיג קצת אנשים לגבי הצבע.. Calm down dude everything is under control 8)
פורסם 2004 ביולי 2121 שנים אין חנות מחשבים אחת ברחובות שמוכרת לדים!!אם אני לא טועה יש בצפריר ליד המשטרה...
פורסם 2004 ביולי 2121 שנים מחבר קודם כל זאת לא חנות מחשבים אלא חנות אלקטרוניקה... מה גם שנראה לי שהיא נסגרה לפני איזה חצי שנה, עברתי פעם מול המקום ולא היה תשלט של החנות :\.טוב קיצר לחזור לנושא בלי ספאם יותר אל תהרסו לי את הת'רד 8).
פורסם 2004 ביולי 2121 שנים מחבר דקל יא מאעפן אמרתי לך בלי ספאם!!אני אנגח בך! מה לא ברור?! קשה לשלוח הודעה פרטית?! סתם סתם ;Dדווקא זה היה מידע חיוני מחר אני נוסע לעשות שם קניות 8)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.