פורסם 2004 ביולי 1621 שנים זה מה שבערך אני רוצה לעשות בתור התחלה איך זה נראה לכם? ועם איזה כלים אני יצתרך דרמל ו..?
פורסם 2004 ביולי 1621 שנים רצוי שיהייה לך גם כרטיס מגנטי כדי שלא ישארו כיסי אוויר בין המדבקה והחלון (כמו בתמונות...) אא, ורצוי שתהייה לך מחוגה גדולה או שאתה יכול להשתמש בסלוטפ חוט ועיפרון : תוסיף תאורה לבנה, רצוי כמה לדים, כדי שזה יזהר כמו הסמל של באטמן...
פורסם 2004 ביולי 1621 שנים מחבר אני רק מתחיל ואני לא רוצה להתחיל ישר עם איזה דבר ענק ומסובךואני אוהב יותר תאורה כחולהגם רוב הדברים בחדר שלי הם כחולים אז יהיה יותר יפה כחולומה הכוונה "כרטיס מגנטי"?
פורסם 2004 ביולי 1621 שנים כרטיס עשוי פלסטיק ושיש עליו פס מגנטי המאחסן נתונים מסויימים. דוגמא: כרטיס אשראי.כשתדביק את המדבקה, תדביק אותה לאט לאט, בהתחלה תדביק קצה כלשהו, ותתחיל לעבור עם הכרטיס על המדבקה כדי להדק אותה לחלון, כל מ"מ שתדביק, תעבור עליו עם הכרטיס, כדי שלא ישארו בועות...
פורסם 2004 ביולי 1621 שנים ירוק וכחול משתלב יפה...ובאמת על מה אתה מדבר עם כרטיס מגנטי גם אני לא מבין...
פורסם 2004 ביולי 1621 שנים מחבר כרטיס עשוי פלסטיק ושיש עליו פס מגנטי המאחסן נתונים מסויימים. דוגמא: כרטיס אשראי.כשתדביק את המדבקה, תדביק אותה לאט לאט, בהתחלה תדביק קצה כלשהו, ותתחיל לעבור עם הכרטיס על המדבקה כדי להדק אותה לחלון, כל מ"מ שתדביק, תעבור עליו עם הכרטיס, כדי שלא ישארו בועות...האאא סבבה הבנתי, אבל אפשר גם עם סרגל או עם משהו דומהותגידו איפה אני קונה מדבקות UV גדולות ויפות
פורסם 2004 ביולי 1621 שנים סרגל פחות נוח, מקסימום, 15 ס"מ ומפסטיק... סרגל מברזל יהרוס את המדבקה... ולגבי איפה לקנות, WELL זה בעייה בארצנו... אין הרבה מקומות שמתעסקים בזה, ואני לא יכול לעזור לך בזה (בקיצור: לא מכיר מקומות שמוכרים מדבקות UV )
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.