עבור לתוכן

לוחות אם חדשים של אביט לסוקט A?

Featured Replies

פורסם

אני מתכנן כבר שבועיים לקנות NF7-S ואיזה 2500+ והיום נכנסתי לאינטרנט וראיתי דבר ראשון שלKSP נגמר המלאי של 2500+ ודבר שני שיש שם 2 לוחות חדשים של אביט

?NF7-S2 ב440 שקל

?NF7-S2G ב480 שקל

לפי התמונה שניהם מגיעים בלי קירור לNB (האא, WTF) והדגם של הG זה עם כרטיס רשת של GIGA...

הNF7-SL עולה שם 460...

מה אלו הלוחות האלו? שווה או לא?

פורסם
  • מחבר

אני מצטער - לא ראיתי.

ועדיין זה לא עונה על השאלה - הם שווים משהו?

יש להם סאונדסטורם?

הם יותר טובים מהNF7SL ה"רגיל"?

פורסם

דבר ראשון מורץ לא מנהל הוא אחראי צוות חדשות

דבר שני אתה יכול להכנס ללינקים שiakovl הביא בתארד שלו ולראות מפרט שלם על הלוח

הקירור של ה NB ב NF7SL גם ככה לא עושה כלום, שהורדתי לגמרי את המאורר היתה עליה של מעלה אחת בלבד.. ככה שאם הם מספקים את הלוח בלי קירור בכלל (מה שנשמע לי קצת מעאפן) אני לא חושב שזה יהיה קריטי...

בקשר לSOUND STORM, אני חושב שלא, כי לא מצויין שם בשום מקום המושג הזה.. כנראה שיש להם איזה אונבורד אחר, אני לא חושב שיהיה משהו מזעזע כי ברוב הלוחות של אביט מקבלים כ.קול טוב גם אם זה לא ה SS...

שיפור משמעותי שראיתי זה שסוף סוף הם החליטו לשים את הIDE כמו שצריך על הצד, ולא מאוזן על הלוח (מה שיוצר קושי רב בסידור כבל לא מעוגל)

פורסם

אממ מה לגבי הלוחות החדשים..

1.אין soundstorm זה לא מוזכר באתר של אביט ויש לוחות שזה כן מוזכר אלה שיש להם כגון NF7-S

2.לפי זה : http://forum.abit-usa.com/showthread.php?s=&threadid=55317

אי אפשר לשנות מכפלה ב NF7-S2 וגם אי אפשר לשים זכרון על cas 2 אולי זה גם ככה באחר

3.מהתמונות באתר של אביט אפשר להבין שאין קירור בגשר הצפוני :P

4.שני הלוחות האלה משתמשים בsata של nvidia ולא SiliconImage 3112A הידוע ששומש בלוחות קודמים

בקיצר לוחות מעפנים עדיף NF7-S/NF7

פורסם
  • מחבר

אני אשאר עם הNF7-SL

אחלה

פורסם

בקשר לשינוי מכפלה זה דבר הכי מטומטם ששמעתי.. מיילה ה AXP הנעולים, אבל מה עם ה MOBILE?

מבחינת cas2 בNF7\S כן יש אפשרות..

לא יודע אם ה SATA של NVIDIA טוב יותר או פחות... מישהו יודע?

וכמו שאמרתי לגבי הקירור NB אני לא רואה שום צורך עד fsb 200mhz, מעבר לזה אני מאמין שתצטרכו לקנות קירור חיצוני

וגם אני בדיעה של מורץ, עד שלא היו בנצ'מרקים שיראו שיפור משמעותי בביצועים, ה NF7S עדיין עדיף.

פורסם

יש להם SB אחר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים