פורסם 2004 ביולי 1621 שנים שלוםהמסך שלי לבן והמארז שלי שחור ?!@#, לכן אני מעונין לצבוע את המסך בשחור.אני מתכוון לצבוע את המסך באמצעות ספריי שחור, האם הספריי במידה והוא יחדור לחורי האוורור שבצידו האחורי של המחשב יכול לגרום להרס המסך?מישהו ניסה לעשות דבר כזה פעם?
פורסם 2004 ביולי 1621 שנים צביעת מסך צריכה להתבצע כשהוא מפורק, ובמצב הזה עיקר הנזק יכול להגרם לך. אני הייתי מוותר על הנושא, מאוד מסוכן ביחס להבדל האסתטי.
פורסם 2004 ביולי 1621 שנים צביעת מסך צריכה להתבצע כשהוא מפורק, ובמצב הזה עיקר הנזק יכול להגרם לך. אני הייתי מוותר על הנושא, מאוד מסוכן ביחס להבדל האסתטי.מסכים לחלוטין.....איתן
פורסם 2004 ביולי 1621 שנים אני לא ממש מסכים איתכםבכל דבר יש סיכון בדיוק כמו שאתה עושה מודינג למחשבבכל זאת לצבוע את רוב המסך זה לא בעיההחלק הבעייתי זה החלק שלמעלה כי יש שם חוריםואם נוטף משם משהו לתוך המסךזה לא טוב
פורסם 2004 ביולי 1621 שנים בכלל לא מומלץ לצבוע את הפאנלים של המסך כשהם מורכבים!! מן הסתם, אם משהו נוזל לתוך חורי האוורר, סביר להניח שגרמת נזק למסך. וגם אם לא, אתה תסתכן בצביעה של השפופרת שלך מבחוץ?הבעיה עם לפרק מסכי CRT היא שהשפופרת יושבת על הפלסטיקים עם איזה 4 קפיצים שצריך בערך 4 ידיים בשביל להחזיר אותם למקום כמו שצריך... ממש לא נוח
פורסם 2004 ביולי 1621 שנים אני לא ממש מסכים איתכםבכל דבר יש סיכון בדיוק כמו שאתה עושה מודינג למחשבבכל זאת לצבוע את רוב המסך זה לא בעיההחלק הבעייתי זה החלק שלמעלה כי יש שם חוריםואם נוטף משם משהו לתוך המסךזה לא טוביש קצת הבדל. אם אתה עושה מודינג למחשב ומפשל מקסימום איזה חלק הלך. אם אתה פותח את המסך ומפשל אתה מתפחם
פורסם 2004 ביולי 1621 שנים אני מניח שלא פתחת מעודך מסךאני לא נגד זה, אני פשוט אומר שעדיף לעשות את זה רק אם אתה יודע בדיוק מה אתה עושה
פורסם 2004 ביולי 1621 שנים אבל מה שווה לעשות מודינג למחשב פצצה! עם המסך שלך נראה מגעיל זה הורסאני גם רוצה לצבוע את המסך, ואני יסתום את החורים מבפנים ולא תיהיה לי בעיה
פורסם 2004 ביולי 1621 שנים תהיה לך בעיה רצינית. החורים האלה נועדו לאוורר. אם תסתום אותם אז המסך יכול להתחמם כלכך שהוא ישרף
פורסם 2004 ביולי 1621 שנים הסיכון של לבצע מודחנג למארז ומודינג של מסך הוא הרבה יותר גדול במודינג של המסך:עשית מודינג למארז ולא הלך---> תקנה מארז עוד יותר טוב ב 150...תעשה מודינג למסך ולא הלך----> הלכו לפחות 700 שקל.
פורסם 2004 ביולי 1621 שנים יש בזה משהואבל גם שאתה עושה מודינג למחשב לפעמיים יכול לקרות שתדפוק את הלוח או חלקים אחרים בטעות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.