עבור לתוכן

רוצים מחשב קר וחדר קר-מזגן

Featured Replies

פורסם

מישהו מעוניין במדריך + תמונות ל "הרכב בעצמך את המזגן" ???

תביא,נראה איך יצא.. ;)

• תגובות 40
  • צפיות 2.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יש לי מזגן עליון 1.25 כ"ס שעובד 24/7 בימים אלה בלי לקרוע את הארנק.

והנה איך :

1. הטרמוסטט מכוון ל27צלזיוס קבוע, והמאוורר על הנמוך והשקט ביותר. הטמפ' הזו ממש נעימה גם בכניסה/יציאה לחדר וגם בשהייה בו.

2. המאוורר מופנה לכיוון המחשב כך שהאויר הקר מהמזגן יוצר עומס חום נמוך בסביבת המחשב.

3. יש וילונות חצי שקופים על כל (!) הזגוגיות - גם הדלת הפנימית. הרווח שבינם לזגוגית כולא אויר ובולם בריחת קור דרך הזכוכיות. יש גם שטיח על הרצפה והוא מונע התחממות מהירה של האויר הקר שיורד כידוע למטה.

4. כיבוי המזגן והתחממות החדר היא לא טקטיקה נכונה לפי נסיוני. עדיף קרור רציף ששומר על טמפ' תכולת(!) החדר.

אני עוקב אחר דו"ח השימוש שלי מחברת החשמל ועלות מזגן ל24/7 היא כ -150 125שקל לחודש (זה תלוי בהפרש הטמפ' החיצוני-פנימי וכידוע מזג האויר משתנה.

פורסם

גם החדר שלי רותח..

לא 30 מעלות

מרגישים שמחניק...

שיוצאים מהחדר פתאום נהיה קריר כזה ושנכנסים זה ההפך...

רק עוד חודשיים אפילו יותר ישימו לי מזגן :((

ועכשיו המעבד שלי כשהוא לא במאמץ בין 38-45... נראה לי שהמחשב זה מה שמחמם לי את החדר...

פורסם

עוד 3 ימים מגיע המזגן ;D

דרך אגב מאז שהחלפתי למחשב חדש יותר(amd 64 bit,redaon 980 pro :)

ו13 מאוורים אני לא יכול לנשום בחדר הוא חם מוות וכאילו חונק אותי :(

פורסם

מישהו יכול לתת לי טלפון של מתקין ב400?????

פורסם

אני מתתתת למזגן... חם אצלי בחדר וכמובן זה משפיע גם על המחשב אוףףףף. בכל זאת גם אם יש מזגן אי אפשר לפתוח אותו כל יום בשביל המחשב. לכן לבחור שאמר שזה במקום קירור מים, זה לא ממש נכון. המזגן גם עולה הרבה כסף בגלל החשמל.

פורסם

1כ"ס = 736W

1000W עולה 42אגורות לשעה בימנו עד כמה שאי יודע.

זה לא כזה יקר ...

פורסם

ממ"ד לא מונע התקנת מזגן... עד לא מזמן אני הייתי בממד והיה לי מזגן בחדר...

פורסם

להדליק את המזגן 3 חודשים 15~ שעות ביום (חם גם בלילה אתם יודעים) יצא יותר יקר מקירור מיים איכותי.

פורסם

לא.

פורסם
  • מחבר

הרבה זמן לא הייתי פה תודה למי שאמר להתחדש.

ממ"ד לא מונע התקנת מזגן... עד לא מזמן אני הייתי בממד והיה לי מזגן בחדר...

ינכון אבל לא קדחו לך בקיר הדינור לא עבר דרך הקיר!

אני לא יודע בדיוק בקשר לצריכת החשמל המתקין אמר כמו מנורת 100W כשאמא שלי מדליקה תנור מדיח ואת המזגן בסלון והמחשב שלי החשמל לפעמים קופץ המזגן שלי עדיין לא הקפיץ את החשמל אז הוא אוכל פחות מתנור לא?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים