עבור לתוכן

רוצים מחשב קר וחדר קר-מזגן

Featured Replies

פורסם

היום התקינו לי מזגן 1 כ"ס בחדר וזאת לאחר חודש שאני משגע את אבא על זה שהחדר שלי רותח.

החדר באמת היה רותח לאחר הרכבת המזגן החיישן שלו הציג את טמפ' החדר שלי והיא עמדה על 30 מעלות בשעה 6 וחצי בערב מה שאומר שבשיא החום(שעה 1-4) היא הייתה גם על 35.

לא רק טמפ החדר הושפעה כמובן שגם המחשב שמקורר על ידי אוויר הושפע משמעותית לפני המזגן הטמפ עמדה על 52 מעלות ו56 במאמץ עכשיו כשהחדר מקורר ל25-26 מעלות היא יושבת על 40-44 שינוי משמעותי.

נכון הפיתרון הזה לא זול אבל הוא יותר בשביל חיים טובים וקרים(אני לא מבין איך הסתדרתי חודש בחום) וגם בשביל מחשב קריר ושקט יותר המחיר של התענוג 1800 שקלים כולל התקנה, מי שבאמת הפתיע בכול הסיפור הוא המתקין שהגיע עם פאלם מסודר והתחיל לדבר איתי על מחשבים כן מתקין מזגנים מבין במחשבים מישהו פגש אחד כזה פעם יש לו גם אתר אינטרנט של העסק שלו שהוא מפעיל לבד נחמד.

• תגובות 40
  • צפיות 2.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לי יש מזגן 1.5 כ"ס

והטמפרטורה של המעבד שלי כל הזמן על 40-45

פורסם

זה לדעתי פתרון הרבה יותר טוב מלהשקיע כסף במערכות קירור מים למחשב.

כך גם הרבה יותר נעים לעבוד בחדר המחשב, גם טמפרטורת המעבד תרד וגם מזגן עולה היום כמו מערכת קירור מים.

מומלץ ביותר

פורסם

בדיוק גם אצלי אתמול התקנתי מזגנן!

כבר הרבה זמן שאני רוצה מזגן, אז התחלתי לעבוד קשה והרווחתי הרבה כסף, גם בשביל מזגן, גם בשביל רשיון, וגם בשביל קצת שיפוצים למחשב :)

ההבדלים במעלות זה פשוט פלאים, החדר שלי היה כל הקיץ ב 30-34 מעלות וזה מטריף אותי ואת המחשב, מאתמול המזגן לא עשה הפסקה של דקה והוא כל הזמן עובד על 20 מעלות ומקפיא אותי ואת המחשב, באמת תענוג, ושווה את כל העבודה הקשה שעשיתי בחום ובלחות של הים, ועוד על החול!

פורסם

נכון, בימינו אי אפשר כבר בלי מזגן.

אני מקורר על ידי מיני מרכזי 4.5 כ"ס.

אני חושב שהקירור אצלי דפוק.

בלי מזגן זה בערך יושב על 50 מעלות, ועם זה 45.

יש לי מארז של Compucase זה שלכולם יש.

ו- Volcano 7.

פורסם
  • מחבר

אני קניתי אותו בשביל לחיות כמו בנאדם המחשב הוא רק בונוס ממליץ לכול מי שמת מחום לקנות במיוחד היום שהמחירים בשפל (אח שלי קנה לפני שנה מזגן 1 כ"ס של חברת חרא אני קניתי של טאדירן ב1400 עכשיו), סוף סוף אני מעיז להזמין אנשים חיים לחדר שלי לפני זה פחדתי שהם ימותו.

פורסם

ברשותי מזגן עילי מתוצרת אלקו 1.5 כ"ס די בעייתי, אבל בימים הטובים שלו הוא מיזג את החדר בצורה משובחה. צריך להזמין תיקון... 8)

בסלון מזגן רצפתי מתוצרת תדיראן 3 כ"ס, הממזג גם את הסלון וגם את המטבח (בימים טובים ללא יותר מדי בישולים).

פורסם

יש לי ממ"ד , אז אין מזגן , לאח שלי יש מזגן חדש של אלקו 1.5 כוחות סוס , והוא לא משפר הרבה , אני לא יודע מה הבעיה , הוא מקפיא את החדר ממש , אבל זה בקושי מזיז למחשב... , והזרימת אוויר טובה , אני חושב שמשהו בסינק\משחה לא בסדר...

פורסם

זה תלוי גם בסוג המארז

פורסם

גם לי יש ממד (סאונה) זה כזה מגעיל :|

פורסם

כמה דברים: מה זה ממד ?!?!?

ןשנית לי יש מזגן 1 כ"ס מזמן ולא יודע איך הייתי מסתדר בלעדיו. בעוצמה הכי חלשה שלו הוא מקרר לי את החדר ממש טוב. אני צריך לכבות אותו כי הוא ממש מקפיא אותי. אגב זה עולה המון כסף.

פורסם

ממ"ד = מבנה מוגן דירתי ...נראה לי

פורסם

ממ"ד = מבנה מוגן דירתי ...נראה לי

קרוב מאוד. . .

ממ"ד = מרחב מוגן דירתי

פורסם
  • מחבר

במילים פשוטות זה החדר שאמור להגן עלייך מטילים כימיים וכדומה חדר מבטון מזויין.

כמה דברים: מה זה ממד ?!?!?

ןשנית לי יש מזגן 1 כ"ס מזמן ולא יודע איך הייתי מסתדר בלעדיו. בעוצמה הכי חלשה שלו הוא מקרר לי את החדר ממש טוב. אני צריך לכבות אותו כי הוא ממש מקפיא אותי. אגב זה עולה המון כסף.

המון כסף? 1800 שקלים עם התקנה זה כלום כסף והוא צורך חשמל כמו מנורת 100 וואט וזה בדוק.

פורסם

ממש לא הגיוני.. מזגן ממוצע של 1.5 כ"ס מוציא בערך 1000W.

ובערך צורך 50 אג בשעה, כשהוא עובד על המקסימום שלו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים