עבור לתוכן

כרטיס מסך Voodoo 3 3000 שווה היום משהו?

Featured Replies

פורסם

יש לי את הכרטיס מסך Voodoo 3 3000 עם המערכת הפעלה WinXP Pro

ושום משחק חדש לא פועל וגם משחקים דיי ישנים לא פועלים על המחשב שלי ויש

לי מחשב יחסית חזק AMD 700MHZ לא כזה חזק אבל בסדר בשביל להריץ

משחקים.

רציתי לדעת אם המשחקים החדשים לא פועלים בגלל שאני על WinXP Pro?

או בגלל שעבר זמנו של הכרטיס הזה?

לי אמרו שהכרטיס הזה גוסס מפעיל משחקים לא בגרפיקה מדהימה אבל סוחב

ובגלל שגם WinXP Pro על המחשב אז לא פועלים המשחקים.

האם זה נכון או שטויות?

לאיזה מערכת הייתם ממליצים לעבור?

WinXP HOME או Win98?

איזה מערכת מהם יותר יציבה בלי שתתקע הרבה שכל המשחקים יפעלו..?

פורסם

במערכות הפעלה קודמות הוא פעל? תנסה לעדכן דריברים, והכרטיס לא שווה הרבה היום, אני לא יודע למה אבל חנויות עדיין מוכרות אותו במחירם מאוד מוגזמים, אני לפני שנה החלפתי אותו ל-GeForce 2MX ותאמין לי ראיתי הבדל, שיחקתי עם ה-V3 Q3A וחשבתי שזה שיא הביצועים(לפני שנה וחצי בערך) אח"כ קניתי את ה-Leadtek GeForce 2mx והיה ממש הבדל עצום!(אני לא רוצה לחשוב מה יקרה אם אני אקנה כרטיס חדש... נראה לי אני אמות מרוב יופי! ;D)

פורסם

אם אתה הולך לשחק רק ב16 ביט הכרטיס הזה יכול לסחוב עוד משהו כמו חודשיים שלושה, לפחות עד שתהיה ירידת מחירים לאחר היציאה על הTI4200. אני הצלחתי לסדר למישהו את הכרטיס הזה שיעבוד בXP הורדתי דרייברים של 3dfx underground התקנתי לו, החלפתי איזה קובץ DLL שאחראי על הOPENGL והדבר הזה עובד כמו קסם.

פורסם
  • מחבר

החבר'ה VOODOO פשטה רגל....

יש את האתר הזה שאנשים בנו www.3dfxfiles.com OR www.voodoofiles.com

אני לא זוכר בדיוק אבל ניסתי לעדכן דרייברים וגם שניתי את הקובץ DLL הזה שאמרת של OPENGL

וחשבתי שזה יפעל כמו שזה פעל לכמה אנשים והתוצאות היו מאוד מאכזבות....

אז רגע. WIN XP HOME יעשה בעיות עם הכרטיס כמו WIN XP PRO?

כי שמעתי ש WIN XP HOME ממש מומלץ על PRO בשביל משחקים וכל זה אבל

לכרטיס VOODOO לא שמעתי המלצות שמעתי על GEFORCE וכל החדשים למינהם..

ואני לא ניסתי להפעיל משחקים חדשים על WIN 98 אבל אז שהייתי על WIN98 כל המשחקים

התקנתי פעלו כולם.

מה אתם ממליצים לי לעשות?

פורסם

www.x3dfx.com - הדרייברים הכי טובים

www.3dfxarchive.da.ru - כל המיידע הרישמי של 3DFX על הכרטיסים כולל מלא הורדות ועידכונים

ובקשר לשאלה שלך אני הצעתי למישהו 30 שקל על כרטיס כזה כי היום הוא כבר מפגר מכל מחינה טכנולוגית

פורסם

זה לא הולך כך, כל הקבוצות האחרות מוציאות דרייברים בעיתיים אתם חייבים את אלה של 3dfx underground. _אני_ ראיתי את הדרייברים האלה עובדים טוב בXP.

פורסם

יש לי את הכרטיס הזה עם WINXP PRO עם הדריברים מ www.voodoofiles.com והוא עובד דיי טוב גם במשחקים החדשים (לא שוטרים). המשחק ETHERLORDS עובד אצלי מעולה עם גרפיקה מלאה על 1024X768כך שזה כרטיס לא כל כך נורא למרות שאני ממש רוצה להחליף אותו ומתכוון בקרוב!

אגב אני עובד עם P3 1GHZ ו 256 SDRAM, ותנסה את הדריברים מהאתר - כל הגרסאות שם שאמורות להיות ל XP עובדות מעולה אני כרגע משתמש בסט DOZER 1.0 XP והשתמשתי כמעט בכל הדריורים שיש באתר כך שאני אומר מניסיון!

פורסם
  • מחבר

המלצה! תיקנה כרטיס גרפי חדש הכרטיס הזה ממש זבל!

אין לי בדיוק כסף עכשיו להוציא על כרטיס מסך.

אבל אולי עוד חודשים אני יחליף...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים