עבור לתוכן

אני חדש כאן ויש לי כמה שאלות על האינטרנט המהיר!

Featured Replies

פורסם

אחי יפה עשית שבחרת בADSL!

לפי דעתי יותר טוב ויותר יציב ואין שום ניתוקים לפחות ככה אצלי!

אחי אל תלך לספקים הזולים של 10$ לחודשיים וכל זה. זה סתם סבטוחה וכל זה כל חודשיים

לעבור ספק וכו'....

לך על ספק 1 אמין וטוב מהיר הכל פועל חלק שרתים בחו"ל עובדים מהר הכל טוב ויפה!

במילה אחת ישראסרב - ד"א אחלה תמיכה טכנית עד 12 בלילה.

www.IsraSrv.net.il -> כנס שם ל ADSL ותראה את כל הפרטים תתקשר אתה מתחבר

מיידי אתה בוחר שם משתמש וסיסמא אני התבחרתי איזה יום אחד בערב וקבלתי סיסמא והכל במקום!

איך המהירויות אצלהם ?

פורסם

אתה אומנם משלם 129 שקל לחודש וטוען שעבור 10 שקל פחות אתה מקבל חצי מזה...

אבל שכחת פרט קטן וחשוב מאוד.. כמה אתה משלם לספק אינטרנט , זה לא משהו כמו 47 דולר ?!?!?!?!?!?!

בעוד שעבור החבילה של חצי פחות אתה משלם 32 דולר.. .זה הפרש קטן של 15 דולר שבימנו זה משהו כמו 70 שקל לפחות !

אה... אז זהו שלספק אינטרנט אני לא משלם ;D יתרונות של מוסד אקדמי...

ואני חושב שיש ספקים שלוקחים פחות מ $47 לחודש לא?

אינטרנט בכבלים - חבילה 750/96 - מחיר חודשי לספק - 32 דולר (22 דולר בברק) ועוד 119 לחברת הכבלים (4 חודשים חצי מחיר!)

אינטרנט בבזק - חבילה 500/64 - מחיר חודשי לספק - 31 דולר (20 דולר בברק) ועוד 119 לחברת בזק (חודש ראשון חינם)

נראה לי שהחבילה של בזק עולה 99 ש"ח לחודש :nono:. תבדוק את עצמך. אתה נשמע בדיוק כמו אנשי השיווק של חברות הכבלים.

לילה טוב.

פורסם

אה... אז זהו שלספק אינטרנט אני לא משלם ;D יתרונות של מוסד אקדמי...

ואני חושב שיש ספקים שלוקחים פחות מ $47 לחודש לא?

כן אולי 45 דולר...

אינטרנט בכבלים - חבילה 750/96 - מחיר חודשי לספק - 32 דולר (22 דולר בברק) ועוד 119 לחברת הכבלים (4 חודשים חצי מחיר!)

אינטרנט בבזק - חבילה 500/64 - מחיר חודשי לספק - 31 דולר (20 דולר בברק) ועוד 119 לחברת בזק (חודש ראשון חינם)

נראה לי שהחבילה של בזק עולה 99 ש"ח לחודש :nono:. תבדוק את עצמך. אתה נשמע בדיוק כמו אנשי השיווק של חברות הכבלים.

לילה טוב.

אם היית טורח לקרוא היית רואה שזה בדיוק מה שרשמתי !!!

בבזק יתכן מצב שבו אתה משלם עוד דמי אחזקת קו חודשים בעוד בחברת הכבלים אתה לא תופס בכלל קו !

נכון שבבזק יש עוד מסלול שבו אתה רוכש את המודם (כמו בערוצי זהב לדוגמה) אך המחיר למודם עומד על 480 שקל !!! והתחייבות אל בזק למשך חצי שנה ואז עולה 99 שקל לחודש... בכל מקרה המחיר על מודם מופרז ולא כולל התקנה של עוד 99 שקל...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים