פורסם 2004 ביולי 1521 שנים למישהו יש מדריך או יכול להדריך אותי איך מכניסים לדים למאוורר כמו בתמונה ולאן מחברים אותם גם....[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 ביולי 1521 שנים קודם כל אם אני לא טועה אז המאורר עצמו הוא שקוף (מה שמסתובב מי שיודע איך קוראים לזה שיגיד !)ומפה נפתרת כל הבעיה... פשוט תשים את הלדים בכיוון חבר למולקס והרי לך מאורר צבעוני
פורסם 2004 ביולי 1521 שנים קודם כל אם אני לא טועה אז המאורר עצמו הוא שקוף (מה שמסתובב מי שיודע איך קוראים לזה שיגיד !) ומפה נפתרת כל הבעיה... פשוט תשים את הלדים בכיוון חבר למולקס והרי לך מאורר צבעוני לא נראה לי שחייב שהוא יהיה שקוף צבעתי את המאוורר שלי (שד.א בפעולה נראה פצצה) והוא נראה דיי שקוף גם בפעולה. =]
פורסם 2004 ביולי 1521 שנים גמני צבעתי את שלי...אין קשר הוא רוצה עם לדים... אז צריך שקוףרשום שם במדריך שהאנרמקס זה של ה80 שקל הוא שקוף ויעשה את העבודה
פורסם 2004 ביולי 1521 שנים גמני צבעתי את שלי...אין קשר הוא רוצה עם לדים... אז צריך שקוףרשום שם במדריך שהאנרמקס זה של ה80 שקל הוא שקוף ויעשה את העבודהאז אהמ, מה תגיד על זה ? אולי לא אותו אפקט, אבל לדעתי יפה מאוד :http://www.overclockers.com.au/article.php?id=86855&P=2
פורסם 2004 ביולי 1521 שנים מחבר תודה רבה רבה לכולכם....אתם יכולים לשלוח לי את התמונות של המאווררים הצבועים...בפרטיאו ובאיי סי קיו:178954806
פורסם 2004 ביולי 1621 שנים אני צבעתי את מאוורר ג'נרי לחלותין בצבע כסף עשיתי שני חורים בגוף המאוורר (במסביב) בשני צדדים הכנסתי לתוכם לדים ויצה ממש יפה !!!זה מאוד פשוט ...
פורסם 2004 ביולי 1621 שנים אני מדבר מנסיון,חייב שהלדים יהיו בזוית שלא יפגע ב"פרופלו" של המאוורר.חייב לדים אולטרה ברייט כי אחרת לא רואים שום אור.חייב שהמאוורר יהיה מבריק/שקוף כדי שהשתקפות האור תופיע בבירור עליו.והלדים אפילו של ה3 מ"מ קשה להכניס אותם. במאווררים המוכנים זה לידם קטנים כאלה, לא מוכרים אותםלפי מה שאני יודע.. זה משהו כמו 1 מ"מ עם עוצמה חזקה מאודד והם גם רגישים מאוד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.