פורסם 2004 ביולי 1521 שנים הצורב: http://www.pandas.co.il/product_info.php?p...2778f79cdd80afcאני משתמש בתוכנה NERO6 וזה אפילו לא נותן לי את האפשרות לצרוב במהירות X4 אלא ישר מתחיל מ X8 ועד X52....ניסיתי גם מדיה (דיסק ריק) אחר וזה עדיין לא נותן לי.....מה עושים...נ.ב.אני צריך צריבה במהירות X4 כדי לצרוב סרטים ל DVD...
פורסם 2004 ביולי 1621 שנים כי הצורב לא תומך (זה די נפוץ שצורבים היום לא צורבים במהירות כזו).איך זה קשור לצריבת סרט בשביל ה DVD ?
פורסם 2004 ביולי 1721 שנים קודם כל הלינק שנתת נעלם. איזה יש לך?אני מניח שזה צורב DVD.באיזה מהירות הוא כן צורב?תעלה תוכנה כמו DVDINFOPRO ותזהה את הדיסק שאתה מנסה לצרוב.יש הרבה דיסקים X4 זולים שבהם CLV=X2 ו WRITE STRATEGY=X4. זה אומר שזה לא X4 אמיתי.בנוסף, תבדוק אם יש לך את ה FIRMWARE האחרון של הצורב.תבדוק שבנירו אתה נמצא במוד DVD ולא במוד CD ושהצורב הנבחר הוא צורב ה DVD ולא צורב ה CD שלך. המהירויות מתאימות לצורב CD.
פורסם 2004 ביולי 1721 שנים אינטגרל אני חושב שהוא מדבר על CDRW ולא על DVDRW.אם באמת הבנתי אותך נכון, אז אתה יכול בשקט לצרוב גם על 32 זה יעבוד בסדר....
פורסם 2004 ביולי 1721 שנים אתה באמת חושב שהוא מנסה לצרוב DVD עם צורב CD או קומבו? ותסתכל על ה REVIEW החדש של ה 4120B . הראשון הרציני והמאוזן שראיתי שבאמת מאמת את תוצאות הבודקים של LG. באמצעי אחסון. מי אמר שיש לו איכות צריבת CD חרה...חחח....
פורסם 2004 ביולי 1721 שנים הוא מדבר על דיסק DVD X4.... האמת שהוא כבר לא מדבר ופנדס הורידו את המוצר שהוא קנה....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.