פורסם 2002 באפריל 1723 שנים זה לא קורה פעם ראשונה ובטח לא תיהיה פעם אחרונה לצערי...אני לא יודע למה או איך זה קרה אבל אני לא יכול לשנות את השפות ע"י המקשים Shift+Alt בצד שמאלשל המקלדת. וזה ממש מעצבן כדי לשנות אני חייב ללכת למטה לשנות.האם יש דרך לשנות זאת? ???
פורסם 2002 באפריל 1723 שנים בעיה ידועה מאוד ב XPלי היה את זה, ואין לי מושג איך... זה פשוט חלף לו...ולחבר שלי יש את זה מהרגע שהוא התקין XP לפני שלושה חודשים ועד היום.תקווה לטוב
פורסם 2002 באפריל 1723 שנים קודם כול אתה צריך לעשות שב settings של השפות יהיה לך רק את השפה שאתה רוצה ושיהיו רק ב keyboard ולא בשום דבר אחר. זה אמור לעבוד
פורסם 2002 באפריל 2123 שנים יש ועוד יש!!!לפני מספר שבועות כתבתי על אותה בעיה....שאתה מתקין KazaA או iMesh (אחד מהם...) הוא מתקין לך גם עוד כל מיני תוספים כמו SaveNow ועוד איזו תוכנה ל Toolbar(אני כרגע לא ליד המחשבים שלי :-/ ) פשוט תסיר אותם!!!(אצלי בכל אופ זה פתר את הבעיה!)
פורסם 2002 באפריל 2123 שנים מחבר יש ועוד יש!!! לפני מספר שבועות כתבתי על אותה בעיה.... שאתה מתקין KazaA או iMesh (אחד מהם...) הוא מתקין לך גם עוד כל מיני תוספים כמו SaveNow ועוד איזו תוכנה ל Toolbar (אני כרגע לא ליד המחשבים שלי :-/ ) פשוט תסיר אותם!!! (אצלי בכל אופ זה פתר את הבעיה!) אובכן תודה אולי זה באמת חעזור באמת התקנתי KAZAA
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.