עבור לתוכן

אני צריך תוכנה לשליטה באוזניות

Featured Replies

פורסם

אוקיי שמעו, האוזניות שלי סוסות לאללה, אבל מה, אין לה שליטה בסאונד. עכשיו, ההגדרת סאונד של המחשב עצמו חלש מדי,, והאוזניות מסוגלות להרבה יותר.

יש איזה תוכנה שמאפשרת לי לשלות בסאונד?

פורסם

תהיה יותר ברור במה שאתה רוצה, לא מובן מהודעה שלך...

כמו כן איזה אוזניות יש לך ?

פורסם
  • מחבר

sony MDR-180P

ואני רוצה תוכנה שאני אוכל בעזרתה לשלוט בעוצמת הסאונד של האוזניות.

פורסם

א. יש לי את האוזניות המדוברות (בין עוד אוזניות כמובן) והן לא כאלה סוסות, הנצילות שלהן היא מהגרועות שראיתי, אבל זה לא קשור, רק שתדע.

אין תוכנה ששולטת באוזניות, אתה יכול לשלוט דרך הבקר של הכרטיס קול...

אם אתה צריך עזרה לעשות זאת תגיד ואני יעזור לך.. ;)

פורסם

מה רע בדריוורים של הכרטיס קול?

או במילים אחרות השליטת ווליום של הוינדוס...

פורסם
  • מחבר

א. יש לי את האוזניות המדוברות (בין עוד אוזניות כמובן) והן לא כאלה סוסות, הנצילות שלהן היא מהגרועות שראיתי, אבל זה לא קשור, רק שתדע.

אין תוכנה ששולטת באוזניות, אתה יכול לשלוט דרך הבקר של הכרטיס קול...

אם אתה צריך עזרה לעשות זאת תגיד ואני יעזור לך..  ;)

בשביל משתמש ממוצע שרק רוצה שהאוזניות שלו יפוצצו אותו כשהוא משחק אנריל וcod, הן סוסות. אני נהנה מהן מאד.

והבקר של הכרטיס קול זה החרטא הזה של ווינדואוז שיש לך שם 5 דברים להעלות או להוריד וכתוב volume control?

פורסם

תהנה בכיף איש, אבל לא הייתי קורא להם סוסות... ;D

בכל מקרה החרטא הזה שקוראים לו Volume Control זה מה ששולט לך בוולים של האוזניות, אני לא מבין מה רצית, בחורות רוקדות שאתה לוחץ עליהם עולה הווליום ? ;D

פורסם
  • מחבר

תהנה בכיף איש, אבל לא הייתי קורא להם סוסות...  ;D

בכל מקרה החרטא הזה שקוראים לו Volume Control זה מה ששולט לך בוולים של האוזניות, אני לא מבין מה רצית, בחורות רוקדות שאתה לוחץ עליהם עולה הווליום ?  ;D

תוכנה שתאפשר לי לשלוט על הסאונד כמו שאני שולט על הסאונד של הרמקולים עם השלט שלהם ואז זה יותר חזק ממה שאפשר להגדיר עם הוליום קונטרול.

משום מה אין לי ברמקולים חיבור לאוזניות.......... אז אני לא יכול לשלוט עליהן עם השלט השל הרמקולים.

פורסם

איזה כרטיס קול יש לך?

תשחק בדריבר של הכרטיס קול ותראה אולי יש שם איקולוזיר בנוי

פורסם
  • מחבר

realtek ac97

לא נראה לי שיש שם משהו....

בכל מקרה, שימו לב מה עשיתי, לקחתי רמקולים מעפנים כאלה מהמחשב של אחותי, שני רמקולים כאלה מהסוגים שעולים 60 שקל.

חיברתי למחשב, חיברתי אליהם תאוזניות, והופ, יש לי שליטת סאונד: )

אבל המממ זה פוגם באיכות הסאונד או שהאוזניות קובעות את האיכות כשאני משתמש בהן?

פורסם

אם יש לך כרטיס קול של CREATIVE אז כנראה קיבלת עם הדרייר תוכנה בשם SOUND HQ או משהו כזה.....

אני די בטוח שיש שם את הפונקציה של שליטה באוזניות........

אני לא בטוח כי אין לי קריאטיב יש לי סאונדמקס אבל ראיתי את התכונה אצל חבר

פורסם

realtek ac97

לא creative. אכן, לכרטיסים של creative יש אחלה מיקסר, אבל זה לא רלוונטי.

נשמע שהכרטיס onboard, כנס לאתר של היצרן של הלוח אם ותוריד דרייברים לכרטיס קול שבטח ייתנו לך מיקסר יותר נוח מזה של windows

פורסם

כן, זה פוגם.

האיכות של יציאת הסאונד, משפיעה על איכות הקול.

פורסם
  • מחבר

לא creative. אכן, לכרטיסים של creative יש אחלה מיקסר, אבל זה לא רלוונטי.

נשמע שהכרטיס onboard, כנס לאתר של היצרן של הלוח אם ותוריד דרייברים לכרטיס קול שבטח ייתנו לך מיקסר יותר נוח מזה של windows

ננסה את זה תודה.

עריכה: התקנתי את זה, זה הוסיף לי תוכנה בc:\windows בשם soundman, אבל כשאני פותח אותה, לא קורה כלום.......

פורסם

זה לא שם לך שום סמל ב-tray? כל הכרטיסי קול onboard (וגם כאלה שלא) שראיתי שמים איזשהו סמל ב-tray שנותן גישה מהירה לבקרת ווליום ולמיקסר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים