פורסם 2004 ביולי 1421 שנים שלחתי לפני כמה ימים הודעה לאטי וזה מה שקיבלתי... Dear Tommy Wong, Thank you for contacting ATI Customer Care Canada. Regarding your issue: We are aware of this issue with non-english OS's. We should have this fixed within the next two driver versions. Thank you for your feedback. Regards, Cristian F Customer Care ATI Technologies, Inc. http://www.ati.com אז אני רואה שהם הולכים לטפל בבעיה הזאת של העיברית אנגלית בשני סטים האים של הדרייברים... זאת אומרת עוד חודשיים לא? חחח אהבתי DEAR TOMMY חחחח ;D ;D ;D
פורסם 2004 ביולי 1421 שנים פשוט יש בעיה אם דרייברים בעברית ואם האופציה TAA שעבדה רק אם דרייברים באנגלית וזה הולך להיות מטופל בקרוב... פתחתי דיון שיצא דרייבר מספר 4.7 ושם להרבה אנשים הייתה בעיה אם זה שאופתיה אחת מיוחדת לא הופיע שם... אז שלחתי הודעה לחברה וקיבלתי תשובה אתמול אבל לא שמתי לב...
פורסם 2004 ביולי 1421 שנים תשים לב הם יודעים אל הבעיה בכל שאר השפות חוץ מאנגלית והם הולכים לטפל בזה...
פורסם 2004 ביולי 1421 שנים אבל גם בגרסה הרוסית זה ככה (לפחות אצלי) :-\רוסית.... אני לא רוצה לדעת.... ;D
פורסם 2004 ביולי 1421 שנים רוסית.... אני לא רוצה לדעת.... ;D יש אנשים שזה אצלהם ברוסית למשל לכל החברים שלי זה ככה כי יותר קל להם אם רוסית... מה לעשות חחח יש לי חבר שאצלו זה בספרדית בכלל חחח טוב הוא מספרד ויותר קל לו לקרוא ספרדית עדיין חח
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.