פורסם 2004 ביולי 1521 שנים אז זה הקטע שראיתי את תההודעה הורדתי את הפאלג אין וראיתי שזה ממש מגני בבאאז לקחתי את המלדת הישנה שלי והחלפתי לה את הלדים לאדום יירוק וצההוב והיא עובדת סבב ע םהמוזיקה עכשיו חבלב ששאין לי מצלמה לצלם ... בקרוב
פורסם 2004 ביולי 1521 שנים שמעת על דבר קטן כזה שנקרא פיסוק?ד"א, נחמד לראות שמישהו מקבל השראה מפלאגאין ;Dתביא תמונות...
פורסם 2004 ביולי 1521 שנים הפסיקים אוי, צריךך להתרגלל למקקלדת הייששנה הזובכל מקרה אני אשיג מצלמה עוד דהיוום
פורסם 2004 ביולי 1521 שנים יפה אבל זה לא יכול לדפוק משהו בטעות? (לא בא לי להחליף את כל הפנל בלפטופ) וזה גם משפיע כשזה פועל! ! (באמת כאילו אתה לוחץ) וזה מעצבן!
פורסם 2004 ביולי 1521 שנים זהו, שיש גירסה שרק משנה את האורות ולא באמת את התפקוד (נניח האור של הקאפסלוק מהבהב אבל המצב נשאר קבוע).תחפש בפורום תוכנה, איפה שההודעה הזאת הייתה צריכה להיות מלכתחילה.
פורסם 2004 ביולי 1821 שנים Function Lock זה שיש לך עוד אפשרויות על כל F... למשל F1 יכול להפעיל את ה Outlook אז בלי F lock זה יהיה F1 רגיל ועם זאת תהיי האופציה השנייה.
פורסם 2004 ביולי 1821 שנים F לוק נמצא במקלדות ה"מורחבות", או "מקלדות מולטמדיה". במקלדות האלה, בנוסף לשליטה על ווליום וכפתור שפותח את האימייל למשל, לכל מקש פונקציה (F1, F2...) יש גם תפקיד אחר (שמירה, פתיחה...). ה- FLOCK זה מה שמאפשר לבחור בין המצב הרגיל (F1) לבין המצב המיוחד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.