עבור לתוכן

לא מצליח לצרוב בנרו פורמט DVD מקבל הודעת שגיאה

Featured Replies

פורסם

הפכתי סרט DIVX לפורמט DVD ואני לא מצליח לצרוב אותו בנרו.

בנירו אני פותח קומפילציה של MINIDVD, מעתיק את כל הקבצים ל VIDEO TS. שום דבר לAUDIO TS.

ולוחץ על BURN. ואז אני מקבל הודעת שגיאה שאומרת שהדיסק הדרוש לצרוב עליו הוא דיסק רגיל, לכן דיסק הדי וי די

שהכנסתי "לא מתאים" לצריבה למרות שזה כמובן לא הגיוני כי גודל הסרט לצריבה שוקל 3.5 ג'יגה ולא יכול להיכנס לדיסק רגיל. התוכנה מזהה את כונן הדי וי די שלי שהוא NEC2500A. ובכל מה שלא קשור לצריבה הוא עובד נורמלי.

מה הבעיה ? מה לעשות ? האם לנסות לצרוב עם תוכנת צריבה אחרת, ואם כן אז על איזו אתם ממליצים ?

תודה, מקרב כל צוות ההנהלה והעובדים !

פורסם

אני יכול להגיד לך איפה הטעות: פורמט Mini DVD זה בעצם CD רגיל שהמידע עליו צרוב באיכות של DVD. כך שאתה מקבל משהו כמו רבע שעה של וידאו, אך באיכות גבוהה. זה טוב לקליפים ודברים קצרים כאלה. אז אתה גם ניסית לצרוב סרט שהוא ארוך מדי לפורמט Mini DVD, וגם הכנסת דיסק DVD במקום דיסק רגיל. אתה צריך למצוא אפשרות לצרוב DVD רגיל. מכאן אני לא יכול לעזור, כיוון שאין לי צורב DVD ואף פעם לא ניסיתי לצרוב.

פורסם
  • מחבר

פתרתי את הבעיה !! הרגע שמתי לב שבשורה של אופציות הצריבה אז מעליהם יש חץ כשלוחצים עליו אז זה מעביר לעוד אופציות שקשורות רק לדיסקים בנפח DVD.. ישששש :)

איזה טמבל אני.. עוד ניסיתי לצרוב ככה כמה פעמים ועד עכשיו לא שמתי לב לזה

מצטער שהטרדתי אותכם. טוב לפחות עכשיו אני גם יודע מה זה MINI DVD

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים