עבור לתוכן

שאלה בקשר לבגרות 5 יח' במתמטיקה - מועדי ב', ושיטת הצבירה החדשה

Featured Replies

פורסם

שלום לכם,

אני בוגר מחזור 1999 בבית ספרי, אחרי צבא, ואני מעוניין ללמוד בטכניון בקרוב, לכן אני משלים בגרויות -

עשיתי אתמול את מועד ב' במתמטיקה 5 יחידות - ב-3 אני מאמין שיהיה לי 90+, אבל פישלתי ב-2 יח'

השאלה שלי היא האם יש מצב שאוכל לגשת למועד חורף של ה2 יח' מתוך 5 במצב הזה ? והאם במקרה זה תחול עלי שיטת

הצבירה החדשה הזו (שאין לי שמץ של מושג מה היא מייצגת ואיך היא עובדת), או שמא אוכל להשלים את הבגרות בשיטה הישנה ?

אשמח אם מישהו יוכל לענות לי על הנושא הזה.

בתודה,

אריק.

פורסם

התוכנית הצבירה נכון להיום מחייבת רק את תלמידיי י ו-יא.

שנה הבאה זה יהיה גם יב.

הרעיון הוא שבקיץ שנה הבאה כולם יעשו צבירה אבל נכון לעכשיו בחורף עדיין אפשר לעשות את הרגילה אבל לך תדע במשרד החינוך

הם קרזיונריים ויכולים להחליט שכולם בחורף יעשו צבירה אז במצב כזה אתה פשוט תעשה את שאלון 007 בתור ה-2 יחידות...

פורסם

מהי שיטת הצבירה החדשה?

מישהו יכול להסביר\לתת לינק?

פורסם

משרד החינוך בא לקראת התלמידים בכל מה שקשור לבגרויות בזמן האחרון כי הוא רוצה להעלות את הממוצע. אז אם אני לא טועה אני חושב שאתה יכול לעשות חורף במה שבא לך בערך.

בקשר לשיטת הצבירה:

שיטת הצבירה זה רעיון מטומטם בטירוף שעלה למישהו שעשה בגרות לפני שלושים שנה. הרעיון (המטומטם) אומר שכל התלמידים עושים את אותו שאלון ומוסיפים עליו עוד שאלונים עד שהם מגיעים לרמת היחידות שהם רוצים. מה שמטומטם (בטירוף) בזה זה שלא הגיוני שתלמיד שרוצה לעשות שלוש יחידות ותלמיד שרוצה לעשות חמש יחידות יעשו את אותו שאלון. זה שזה מקל על התלמידים..... ממתי בית ספר בא להקל על התלמידים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים